Minimalistische sieraden van Lucardi

minimalistische sieraden

Hoi! Minimalistische sieraden. Ik ben er dol op. Van die kleine sieraden met een schattig klein detail eraan. Yes, love it! Ik heb dan ook vaak van dit soort sieraden om. Denk dan vooral aan kettingen. Volgens mij heb ik echt een lichte verslaving, haha. Kettingen uitzoeken vind ik dan ook erg leuk. Het is maar goed dat ik geen gaatjes in mijn oren heb, anders had ik er nog een verslaving bij. Bij juwelier Doetinchem hebben ze ook super toffe minimalistische sieraden. In deze post laat ik jullie zien welke kettingen en armband ik ervan heb en hoe schattig deze zijn!

Klein gouden sterretje

minimalistische sieraden
Als eerst deze gouden ketting met een sterretje eraan. Deze is toch cute?! De ketting is gemaakt van het materiaal: zilver en de lengte van de ketting is 39 cm. Je kunt deze nog verstellen waardoor hij nog maximaal 5 cm erbij kan krijgen. Echt handig! Ik draag de ketting hier op een rood hemdje en ik vind dit een mooie combinatie: rood en goud. Dit soort kettinkjes vind ik erg leuk voor in de zomer. Het is dan warm en je zweet en je weet wel (bah). Een kleine ketting zit dan fijner dan een grote ketting. Deze ketting ga ik in ieder geval veel dragen.

minimalistische sieraden

minimalistische sieraden

Plus ik vind goud erg mooi staan bij mijn bruine ogen en blonde haar. Naast goud vind ik dat rosé goud ook erg mooi. En laat ik nou net in die kleuren ook wat hebben, haha.

Klein rosé gouden hartje

minimalistische sieraden
Een rosé gouden minimalistische hartjes ketting. Ik vind deze ook al zo schattig. Het is dezelfde lengte als het sterretje, alleen hier is de kleur anders. Ik vind deze kleur ook echt mooi . Veel sieraden in het rosé goud had ik nog niet, dus ik ben hier heel blij mee! Deze ga ik ook zeker veel dragen en staat bij zoveel kleding leuk: blousejes, shirtjes, topjes, noem maar op. Zo’n kleine ketting kan daar altijd wel bij.

minimalistische sieraden

minimalistische sieraden

Matching armbandje

minimalistische sieraden
Ik vind stiekem matching items echt leuk. Ik heb dan ook een minimalistisch armbandje bij de ketting. Een rosé gouden armbandje met ook een hartje eraan. Dit is het toppunt van schattig, hihi. De armband is 15,5 cm lang en heeft een sluiting, waardoor je de armband nog maximaal  2,5 cm langer kan maken.

minimalistische sieraden
Armbanden draag ik niet heel vaak, omdat ik dunne polsen heb, maar gelukkig zit deze goed. Doordat deze maat best klein is, zit de armband mooi. Hij is klein waardoor mijn hele pols ook niet wegvalt. I like it!

minimalistische sieraden
Kijk nou hoe leuk dit setje samen is?! Bij Lucardi zijn verchillende minimalistische sieraden te vinden, maar natuurlijk nog veel meer. Deze zijn allemaal online te bestellen. Er zitten ook verschillende filialen door heel Nederland.  Misschien toch wat handiger om bijvoorbeeld wat te passen en de sieraden in het echt te zien. Ik ben heel blij met deze sieraden en zal ze met plezier dragen.

Draag jij vaak minimalistische sieraden? 

Misschien is dit ook leuk?

13 comments

  1. Dat kleine gouden sterretje is mijn favoriet, hoe mooi! Hou sowieso van simplistische juwelen, leuk om dan een outfit te dragen die wat meer opvalt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *