Mini shoplog: Primark, Rituals & Hunkemöller

mini shoplog

Hoi! Ik heb een mini shoplog vandaag. Afgelopen zaterdag ben ik met Thijs naar Arnhem geweest. Hij had nieuwe broeken nodig en wat shirtjes. Deze hebben we gevonden hoor.  Tja en als je dan toch in de stad bent dan wil ik ook wel even rondkijken. Ik wilde naar drie winkels: Primark, Rituals en de Hunkemöller. Van die laatste twee had ik namelijk bonnen en kortingsvouchers. Kijk mee wat ik shopte in de mini shoplog.

Mini shoplog

Primark

Naar de Primark ging ik met een reden: ik wilde namelijk een nieuwe badjas. Mijn oude was gewoon niet meer zo mooi. Voor 13 euro heb ik deze witte badjas met roze hartjes. Super cute! Een badjas draag ik vaak in het weekend in de ochtend of wanneer ik naar de sauna ga. Een hele dure is dus niet zo nodig voor mij. Deze prima. Lekker zacht en ziet er leuk uit. Benieuwd of ik deze lang wit houd….

Tja en bij de Primark naar buiten gaan met alleen het gene wat je moest, dat gaat natuurlijk niet…. Ik zag deze leuke sportlegging ook nog hangen. Mijn doel is om meer te gaan sporten in de garage bij ons thuis. Nu het kouder wordt, is een lange sportbroek fijn. Daar heb ik er maar eentje van. Een tweede is zeker welkom. En al helemaal met deze toffe print. Ik hou ervan! (Ik zou hem bijna overdag ook gaan dragen, haha). Deze sportlegging is 9 euro en is van een super lekker glad stofje. Zit heerlijk!

Rituals

Van de Rituals had ik nog twee cadeaubonnen. Ik had alleen geen idee wat erop stond. Dus op de gok nam ik wat producten mee naar de kassa. Ik moest zelf 9 euro bij betalen uiteindelijk. Ach, dat is prima. Ik wilde namelijk heel graag douchefoams, die zijn zo chill! Ik heb de oranje variant: The Ritual of Happy Buddha. Deze ruikt zoooo lekker. En ik heb nu naast de oranje lijn nog een favoriet: The Ritual of Holi. Deze douchefoam ruikt echt naar snoepjes. Zo lekker zoet. Ik wilde er dan ook een body cream van. Rituals producten gebruik ik vaak in het weekend. Heerlijk!

Hunkemöller

mini shoplog

En dan trap ik toch weer in de lokkertjes bij de Hunkemöller, haha. Ik had nog 5 euro aan Passion Points die binnenkort verliepen. Toch maar even kijken dan. Was er ook nog een actie dat de derde bh gratis was of de tweede bh met 50 % korting. Tja, dan is de keuze snel gemaakt. Ik heb namelijk die zwarte bh die je op de foto ziet, maar dan zonder een push up effect. Nu hebben ze deze ook met push up effect. Daar wilde ik er wel een van en dan neem ik er ook nog een ander kleurtje bij. Ik vind deze groen/blauw kleur bh super mooi! Voor deze twee samen was ik 36 euro kwijt met alle kortingen en dingen eraf. Dat is nog eens leuk shoppen dan!

mini shoplog

En dat is de mini shoplog met leuke nieuwe items. Altijd leuk om te shoppen met kortingen en cadeaubonnen. En ik heb ook nog eens dingen die ik echt nodig had. Heel fijn!

Wat heb jij voor het laatst met korting gekocht?

Misschien is dit ook leuk?

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *