Mini shoplog: Primark, Berhska, H&M en meer

Hoi! Een gezellige mini shoplog! Ik ben vorige week met mijn ouders wezen shoppen in Arnhem. Eigenlijk keek ik vooral met en voor hen rond. Maar zelf had ik ook het ÊÊn en ander nodig. Kijk mee wat ik die dag scoorde in deze mini shoplog.

Netjes met een mondkapje op betraden wij de winkels. Of het shoppen er leuker door wordt? Mwah niet echt als ik eerlijk ben. Maar noodzakelijk is het wel. Eigenlijk zijn winkels in de stad (en supermarkten dan) nog een beetje het enige leuk uitje in deze tijd.

We zijn wel echt alleen naar de winkels geweest waar we zeker wisten dat we wel zouden slagen. Moeders en vaders hebben er beide wat nieuwe truien bij. Niet alleen zij hebben nieuwe items gekocht. Nee, ik ook! Het grootste deel van mijn items zijn ook truitjes, haha.

Ik had wat van die ‘overgangs truitjes’ nodig zoals ik die noem. Niet hele dikke truien, maar iets dunnere. Ach: je ziet ze wel in de mini shoplog. En verder heb ik nog wat losse items geshopt die ik nodig had. Veel kijkplezier!

Mini shoplog

En dat was de mini shoplog! Vond je deze leuk? Doe dan zeker even een duimpje omhoog bij de video. Ik ben erg blij met alle aankopen. De truien heb ik al aangehad. Ideaal om te dragen op school tijdens het werk. Door het heen en weer lopen op werk krijg ik het wel wat warmer. Deze truitjes zijn dan echt ideaal.

En met een paar toffe kettingen erop heb je een hele leuke look. Laat ik nou net wat toffe nieuwe kettingen besteld hebben. Die kunnen perfect op de truitjes! Komen vast en zeker outfit posts mee, mij kennende, haha.

Het dagje winkelen was erg leuk met mijn ouders. Met de mondkapjes ging het prima. Maar ik hoop stiekem dat we er snel van af zullen zijn. Maar ben er bang voor…..

Wat draag jij graag in deze tijd van het jaar?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *