Mini Primark shoplog en meer (New Yorker & blogger jurk)

mini Primark shoplog

Hoi! Een mini Primark shoplog! Jeej, het was weer een zover dat ik een bezoekje bracht aan de Primark. Ik vond het niet allemaal echt heel erg leuk, maar heb een paar leuke items gevonden. Daarnaast heb ik afgelopen tijd nog her en der wat dingetjes gekocht en het leek mij wel leuk om deze bij deze shoplog te laten zien. Een beetje een verzamel shoplog dus, haha.  Ik kocht onder andere namelijk iets leuks in Volendam…. En in Arnhem heb ik echt een super leuke vette jas gevonden! Daar ben ik zooooo blij mee! Alles is te zien in de mini Primark shoplog en natuurlijk meer ;).

Bij de Primark kan ik eigenlijk altijd wel slagen. Het komt bijna nooit voor dat ik de winkel uitloop zonder iets gekocht te hebben. Erg hè? Of is het herkenbaar? Zo ook afgelopen woensdag. Ik had een shopmiddagje in Arnhem. En dan kan de Primark niet ontbreken. Het is niet super veel wat ik kocht, maar wel wat leuke items. Vaak kom ik ook altijd terug met ondergoed van de Primark, hihi. Dat is vaak zo leuk en ook lekker goedkoop. Ook deze keer was het weer raak, haha. Verder kocht ik dus een hele gave jas! En zijn er nog wat kleine dingetjes die ik de afgelopen maand heb gekocht. Alles zie je in de mini Primark shoplog.

Mini Primark shoplog

I’m so happy met mijn aankopen! Vooral het bloggers jurkje is natuurlijk geniaal! Echt heel erg leuk. Daar komt snel een outfit post mee aan! En natuurlijk ook met mijn nieuwe fluffy jas. So cute! Er moeten alleen nog even extra knopen in en dan ga ik hier ook een post mee maken, zodat jullie de jas nog beter kunnen zien. Hij is echt zooo zacht. Love it. Allemaal leuke dingen om weer over te schrijven dus, hihi. Net als mijn artikel over de nieuwe bril ;). En i have no shame, to show you my underware, haha. Bij een mini Primark shoplog laat ik alles zien, haha.

Vond je de video leuk? Een duimpje omhoog zou ik leuk vinden. En nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Doe dat snel :). Volgende week komt er namelijk een leuke vlog aan van een wel heel bijzonder diner waar ik heenga. Dus ik zie je hopelijk volgende week weer bij een nieuwe video!

Welk geshopt item vind jij het leukst uit de mini Primark shoplog?

Misschien is dit ook leuk?

13 comments

  1. Leuk dat je alles durft laten zien. Ik ben dol op de winkel primar. Ik koop er vooral topjes, vestjes, jeans broeken en casual truitjes. 😉 , oh die blogger jurk vind ik geweldig.

  2. ‘Het was een setje van drie maar ik heb de andere al aangehad haha. Goede informatie 😉 Ik heb niet zo veel met de primark en koop er vooral veel sokken enzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *