Mini Fashion Shoplog – Primark, H&M & meer!

mini fashion shoplog

Hoi! Daar is een mini fashion shoplog! Ik ben vorige week een dagje wezen winkelen in Nijmegen samen met mijn moeder, schoonmoeder en schoonzusje. Foto’s van die dag zie je in de persoonlijke update. Het was een hele leuke en gezellige dag en we zijn alle vier zeer goed geslaagd. In deze mini fashion shoplog laat ik mijn aankopen zien van die dag.

In veel winkels was er nog sale, maar gek genoeg heb ik maar twee items gescoord in de sale. De rest is allemaal al nieuwe collectie. Maar is dan nog niet duur, haha. Je kent mij een beetje…. Nijmegen is een leuke stad om te shoppen! Er zitten veel grote, bekende en mooie winkels. We hebben die dag geluncht bij de La Place. Ja, in Nijmegen zit er nog eentje. Heerlijke broodjes en koffie hebben we daar gehad.

Mijn missie tijdens het shoppen die dag: geen broek kopen. Ik heb best veel broeken en draag eigenlijk ook bijna altijd een broek. Ik wil wat meer rokjes en jurkjes gaan dragen. En laat ik nou een tof rokje en jurkje gevonden hebben! Kijk mee naar de mini fashion shoplog en zie wat ik nog meer heb gekocht.

Mini Fashion Shoplog

Vond je deze video leuk? Doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn kanaal of mijn Instagram. Ik upload de video’s namelijk ook daar! Ik ben heel erg blij met de items die ik gekocht heb. In de sale of niet, het zijn geen dure items. Super leuk! Met het jurkje en rokje ben ik heel blij. Een panty of legging eronder en gaan! Er komen zeker nog outfit post mee op mijn blog. Even kijken hoe ik alles ga combineren. Ik zat zelf al te kijken naar het leren rokje met min T-shirt van de New Yorker. Dat lijkt mij ook erg leuk.

Welk items uit de shoplog vind jij heel leuk?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

17 reacties

  1. Nijmegen is een leuke stad he, kan me goed voorstellen dat je een toffe dag hebt gehad. Ik vind het zwarte jurkje (met geel en wit aan de zijkant) heel gaaf, dat gaat je vast goed staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *