Mijn winterjassen – ik heb een winterjassen tik –

mijn winterjassen

Hoi! Je kent die TikTok trend wel toch? Meiden (of jongens) laten hun sneakers zien en dan hoor je het liedje: ik heb een sneaker tik. Haha, ergens herken ik mij daarin. Sneakers heb ik veel en vind ik leuk om te kopen maar ik heb nog een tik denk ik…. Ik heb een winterjassen tik. Heerlijk om een winterjas uit te zoeken. I love it. Ik laat je mijn winterjassen zien en waarom ik winterjassen zo fijn vind.

Mijn winterjassen

Winterjassen, I love them. En ik heb er dus best wat…. Vroeger had ik twee winterjassen. Eén ‘nette’ jas en dan een ‘gewone’ jas. De nette jas was voor de zon-en feestdagen en als mijn ouders wisten dat we niet veel gekke dingen zouden doen, dan de ‘gewone jas;. Mijn andere ‘normale’ jas droeg ik vaker en was ‘val en smerig’ bestendig.

Misschien is daar de basis gelegd voor mijn winterjassen. Ik heb eigenlijk altijd twee jassen gehad. Een nette jas en een doorsnee jas. Tot aan mijn leeftijd van nu. Het is wat, haha.

Alleen nu is het meer uit de hand gelopen… Ik heb nu geen twee winterjassen maar wel vijf… Oops. Dat zijn er wel meer. Geen idee of het normaal is om zoveel winterjassen te hebben. Hetzelfde geldt trouwens voor mijn zomerjassen. Dat zijn er ook meer dan twee trouwens.

Voor elke dag in de week dus bijna een andere winterjas, haha. Nee grapje zo erg is het niet. Wanneer ik een winterjas pak, kijk ik altijd even welke outfit ik een beetje aan heb. Ik heb best vaak een geprinte broek aan en dan kies ik liever daar een jas op die geen printje heeft. Dat is wat rustiger.

Rode jas

mijn winterjassen

Mijn rode jas draag ik vaak als het echt heel erg koud is. Dit is mijn dikste winterjas. En een fijn detail: deze heeft een muts. Dit is echt een jas die tegen alle weersomstandigheden kan. Hoop ik…. Deze is van de Only en zit echt zo fijn. Een wat langer model. Dat is ook altijd fijn.

Waarom ik een winterjas dus zo fijn vindt? Omdat deze altijd zo lekker zitten. Bijna als een dekentje op je heen. Lekker warm tegen de kou. Ik ben geen kou liefhebber. Het liefst trek ik drie jassen over elkaar heen, haha.

Teddy jas

mijn winterjassen

Dan heb ik mijn nog mijn jassen die echt als een vacht om mij heen zitten. Ik heb sinds kort een zwarte jas die echt op een teddy lijkt. Heel erg lekker zacht en met alles te combineren. Zwart kan altijd zullen we maar zeggen. Het voordeel van deze jas is ook dat deze een muts heeft. Deze is zo lekker groot. Ik kan er helemaal in weg duiken. Hoewel ik deze jas niet snel in de regen zou dragen. Als teddy vacht nat wordt, is niet zo fijn.

‘Schaapjas’

Dan heb ik nog een hele fijne zachte jas: mijn witte ‘schaapjas’. Dit was mijn eerste zachte jas. En ik heb hem nog steeds! Ik ben er best zuinig op. En wit is besmettelijk…. Maar hé: het gaat mij best goed af. Deze jas draag ik vaak op zon-en feestdagen. Zo lekker zacht en knuffelbaar. Love it.

panterprint jas

mijn winterjassen

Ook heb ik een jas met een printje: een panterprint jas! Deze zag ik een paar jaar geleden bij de Primark voor weinig geld hangen. Tja, deze moest ik gewoon hebben. Een geprinte jas had ik nog niet. Leuk om toe te voegen. Dit is een korter model en is ook handig om te hebben. Ook weer zo lekker zacht.

Tja, waarom zo veel winterjassen? Geen idee. Ik wissel graag af denk ik. Winterjassen passen altijd nog en gaan niet snel uit de mode. Vandaar dat ik er geen weg doe maar er wel steeds nieuwe bij komen, haha. Een winterjas is gewoon een fijne deken om je heen. Die wissel je gewoon graag af!

mijn winterjassen

Wat ik nog graag wil is een beetje zo’n bikerjack winterjas idee. Op de site: online winterjas heb ik al hele gave gezien. Die zou ik graag nog toevoegen aan mijn winterjassen collectie. De vraag is alleen of de kapstok dat nog wil….. Vol is vol.

Heb jij veel winterjassen?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *