Mijn vernieuwde kledingkast – winter en zomer switch

vernieuwde kledingkast

Hoi! Mijn vernieuwde kledingkast! Wow, heb je een nieuwe kledingkast dan Merle? Nee, dat niet. Maar ik wilde wat meer ‘eenheid’ in mijn kast. Bij veel bloggers en YouTubers zag ik dat ze allemaal dezelfde hangers in hun kast hebben. Dat leek mij ook wel wat. Bij de Primark ging op zoek naar mooie hangers en tadaaaa, daar is mijn vernieuwde kledingkast! En mijn kast is nu ook helemaal in lente/zomer stijl. Het werd toch echt wel tijd om de winterkleding eruit te doen en de topjes en shorts tevoorschijn te halen!

Benieuwd hoe ik mijn kast ‘switch’ van winterkleding naar zomerkleding? Daar heb ik al eens een video over gemaakt. En de ‘terug wissel’ ook, haha. Van zomerkleding naar winterkleding staat ook een video online. Maar wat zie je dan in deze video? Ik laat je beelden zien van hoe mijn kledingkast er nu dus uit ziet: de vernieuwde kledingkast. Met de nieuwe dezelfde hangers dus. Ik vind het namelijk een heel gaaf effect hebben! Eerst zie je een paar shots van mijn kast in winterstijl en daarna wissel ik deze naar zomerstijl. Ik zou zeggen: veel kijkplezier!

Vernieuwde kledingkast

En? Wat vind je van mijn vernieuwde kast? Ik vind het zeer netjes ogen zo met allemaal dezelfde hangers. De hangers heb ik dus gekocht bij de Primark. Ik stond te twijfelen of het zwarte of witte hangers zouden moeten zijn. Thijs zei al: een witte kast , dan zijn zwarte hangers wel gaaf. Geeft een mooi contrast! En dat vind ik inderdaad ook. En de bronzen haakjes vind ik al helemaal geweldig! Ja, ik vind het netjes ogen en rust geven in mijn kledingkast. En deze hangers houd ik mijn leven lang! (haha, dat is misschien wat overdreven).

Het enige dingetje is….. Komt er kleding bij…. Moeten er wel dezelfde hangers bij gekocht worden.Kan natuurlijk ook handig zijn: eerst iets weg en dan iets nieuws kopen, haha. Gaat bij mij vast niet lukken, oops….
Ik hoop dat je deze video leuk vond en misschien wat inspiratie hebt opgedaan voor jouw kledingkast. Vergeet geen duimpje omhoog te doen en je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Wat vind jij van mijn vernieuwde kledingkast? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *