Mijn tassen stash 2019

mijn tassen stash

Hoi! In deze video laat ik jullie mijn tassen stash zien. Ik heb ongeveer twee en een half jaar geleden ook een tassen stash video opgenomen. Maar in die tijd is er natuurlijk het één en ander veranderd. Er zijn tassen weg gegaan, maar vooral ook bijgekomen, haha. Kijk mee naar mijn meest gebruikte exemplaren!

Mijn tassen stash bestaat vooral uit veel schoudertassen. Die vind ik nou eenmaal het makkelijkst en fijnst dragen. Daarnaast ben ik ook dol op van die kleine schoudertasjes. Je ziet al mijn tassen voorbijkomen in de video. Het zijn echt de tassen die ik veel gebruik. Hoewel…. tijdens het opnemen van de video kom ik erachter dat ik toch een aantal ook niet zo vaak gebruik. Gewoon weg doen dus! Ik zeg verder: veel kijkplezier!

Mijn tassen stash

En vond je mijn tassen stash video leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog! En abonneer je op mijn YouTube kanaal. Daar vind je ook mijn video waarin ik laat zien wat ik allemaal in mijn werktas heb.

Ik denk dat ik na deze video ook wel een kleine opruiming kan doen rondom mijn tassen. Een aantal gebruik ik dus echt niet meer zo. Die kan ik beter weg doen. De meest gebruikte tassen zijn nu toch mijn Michael Kors tas en mijn Minnie Mouse rugzakje.

En als ik heel eerlijk ben zou ik zo nog een Michael Kors exemplaar erbij willen. Maar natuurlijk met net zo veel korting als ik in Amerika had. Anders zijn die tassen niet te betalen joh! Ach ja: je moet altijd wat te wensen over houden he. Ik moet je zeggen dat ik ook niet snel een nieuwe tas koop. Ik koop ze eerder als ik er echt eentje nodig heb.

Verder ben ik wel benieuwd of jij veel tassen hebt? En wat voor soort tassen draag jij dan vaak? Laat een reactie achter! 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *