Mijn nieuwe rode winterjas!

Mijn nieuwe rode winterjas

Hoi!  Ik ben zoooo blij met mijn nieuwe rode winterjas. Deze heb ik een paar weken geleden in Arnhem gekocht. Mensen in mijn omgeving (vooral mijn vriendje) zijn blij dat ze eindelijk van mijn ‘gezeur’ van de perfecte rode jas zoeken af zijn, haha. Ik had redelijk voor ogen wat voor rode jas ik wilde. En deze voldoet aan bijna alle eisen. Hij is iets langer dan ik in gedachte had, maar eigenlijk staat deze veel leuker! In het bos heb ik foto’s gemaakt van mijn nieuwe rode winterjas!

Mijn nieuwe rode winterjas

Mijn nieuwe rode winterjas

Mijn nieuwe rode winterjas komt van de Only. Deze was ook nog eens in de aanbieding! Van 80 euro voor 60 euro. En voor die prijs heb je echt een hele dikke en fijne rode jas. De jas is echt heel erg lekker warm en heeft een fijne muts. Deze is niet te groot, zodat ie niet van mijn hoofd afwaait als het hard waait (gebeurde zeer vaak bij mijn vorige winterjas). Dat is echt een groot pluspunt. En de zakken in de jas zijn lekker diep. De knoopjes die je ziet zitten zijn een beetje ‘fake’. Deze kunnen helemaal niet open/dicht. De zakken zitten daar achter.

Mijn nieuwe rode winterjas valt lekker op. Het is echt een rood rood kleurtje. I love it! Mensen zien mij zeker niet meer over het hoofd met deze jas, haha. De lengte van de jas vind ik ook erg fijn. Hij valt een stukje over mijn bovenbenen en dan blijven die ook lekker warm. Ik was laatst met een vriendin in het bos wandelen en vond mijn jas zo mooi bij de herfstkleuren passen. Vandaar deze kleurrijke herfstfoto’s met mijn rode winterjas!

Mijn nieuwe rode winterjas

Mijn nieuwe rode winterjas

Mijn nieuwe rode winterjas

Mijn nieuwe rode winterjas

Het internet staat trouwens vol met leuke rode winterjassen. Als je googeld op rode jas komen er best veel voorbij. Op de webshop van Anna van Toor staan ook zeer toffe winterjassen. Je hebt ook korte modellen met deze rode kleur of juist zonder zo’n grote muts. Maar bij de Beaumont jassen hebben ze er ongeveer net zo eentje als ik aan heb op de foto’s. Deze is ook wat langer en vast en zeker lekker warm.

Mijn nieuwe rode winterjas
En van de achterkant is de jas ook nog eens leuk om te zien, wahaha. Wat een droevig plaatje eigenlijk…..

Mijn nieuwe rode winterjas

Maar het was die dag een fijne dag met een lekker herfstzonnetje waarin ik veel plezier had van mijn jas! Zoals je vast al gemerkt hebt, ben ik zeer blij met mijn rode nieuwe winterjas. En deze kan zeker weer wat jaartjes mee!

Wat vind jij van een rode winterjas? 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *