Mijn nieuwe bril – nieuw montuur-

Mijn nieuwe bril

Hoi! Ik heb een nieuwe bril! Ik heb sinds oktober 2016 een bril. Na bijna drie jaar is deze wel aan vervanging toe. Of eigenlijk: eentje erbij voor de afwisseling is ook wel leuk. Bij de Eyewish was drie weken geleden een leuke actie voor een nieuwe bril. Dus daar ging ik op af en twee weken later was deze er.

Sterke voor veraf

Tijdens het autorijden kwam ik erachter dat ik niet altijd alles even scherp zie. Een oogmeting gedaan en ik bleek min 0,5 en 0,75 te hebben. Voor het autorijden en veraf kijken is een bril wel handig. Ik kan prima zonder zien, maar met bril is het net wat rustiger aan mijn ogen. Ach en het staat vaak ook leuk.

Mijn ouders zitten allebei bij de Eyewish dus ik ging daar ook heen. Laatst was daar dus een leuke actie. Korting op één bril of een tweede gratis. Mijn vader heeft een nieuwe bril en zonnebril. Mijn moeder heeft ook een nieuwe bril en een dag later ging ik dus ook voor een nieuw exemplaar.

Ik heb nu een zwart montuur. Ik wilde nu graag iets lichter. Veel modellen passen en bekijken, maar mijn eerste keuze vond ik eigenlijk het leukste en mooiste. Deze staat ook het mooiste en zo werd het dus dit model. Even mijn ogen opnieuw laten opmeten en ik bleek iets achteruit gegaan te zijn.

Nu heb ik rechts min 0,75 en links – 1. Ach, nog geen grote ramp hoor. Zonder bril blijf ik prima zien.

 Nieuwe bril

Mijn nieuwe bril

Maar de bril is echt super mooi. Het is een wat ronder model en is goud van kleur. Love it! Dit soort monturen zie je nu heel veel, maar ik vond deze net even wat anders. Misschien door de pootjes die een leuk detail hebben. En hij heeft wel een beetje een chique uitstraling.

Een bril vind ik een look altijd mooi afmaken. Ik krijg hier een vriendelijk hoofd van moet ik zeggen (haha of had ik dat al??). Yes, ik ben erg blij met mijn nieuwe montuur. Deze kan ik mooi afwisselen met mijn andere model. Die blijf ik ook gewoon dragen. Maar mijn nieuwe ga ik denk ik vaker dragen.

Mijn nieuwe bril

Heb jij een bril? En wat voor één dan?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

5 reacties

  1. Dat staat je super! Zelf ben ik ook sinds deze week in het bezit van 3 nieuwe brillen, waar ik ook blij mee ben. Mijn ogen zijn kennelijkiets vooruit gegaan. Was een actie van een andere brillenspeciaalzaak (2e en 3e gratis). Nieuwe glazen in de oude monturen zou duurder zijn geweest.

  2. Ik vind dit soort monturen ook erg mooi. Zelf zou ik ook gaan voor goud, omdat ik graag gouden sieraden draag. De bril past goed bij je gezicht en ik vind dat ronde glazen een vriendelijke uitstraling geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *