Mijn Minnie Mouse rugzakje!

Minnie Mouse rugzakje

Hoi! Mijn artikel gelezen over mijn nieuwe Michael Kors tas? Naast die tas heb ik nog een gave tas in Los Angeles gescoord. Hoewel, het is een rugzakje! Ik wil al een lange tijd een klein rugzakje. En toen ik deze bij Disneyland zag, was ik verkocht! Een te schattige Minnie Mouse rugzakje !

Disneyland California

Disneyland was echt een geweldige ervaring! Dat kon je ook al zien in mijn laatste Los Angeles vlog. Jep, de één na laatste dag zijn we dus naar Disneyland geweest. Ik ben best wel een Disney fan. Als klein meisje heb ik volgens mij alle Disney films wel gezien. En ik kan ze nu gerust nog kijken hoor, haha. Mijn favoriet is denk ik wel The Lion King. Die films blijven zo mooi. Ben niet voor niks naar die musical geweest.

Ik voelde mij in Disneyland weer even helemaal kind. En al helemaal toen ik Pluto, Groofy, Mickey en Minnie zag, haha. Met Pluto en Mickey ben ik op de foto geweest. Ik kreeg zelfs een kusje van Mickey, haha. Lucky me! 

Met mijn grote vriend

Souvenirtje

Natuurlijk zijn we ook in veel attracties geweest die dag. Maar gewoon over het park lopen, vond ik al prachtig. Je wordt daar ook doodgegooid met souvenirwinkeltjes. Eigenlijk lijken ze allemaal wel op elkaar. Over het algemeen hebben ze dezelfde Disney spulletjes. Maar oh zo leuk om tussen te kijken. Ze hebben zo veel toffe dingen van Disney of van Disney figuren. Kleding, knuffeltjes, snoepjes, sokken, servies en ook rugzakjes!

Minnie Mouse rugzakje

Minnie Mouse rugzakje

Dat laatste trok mijn aandacht. Ik wilde namelijk al een tijdje een klein rugzakje. En toen zag ik de Disney rugzakjes. So cute! Een minpuntje: die tasjes waren duur! Totdat mijn oog viel op een rugzakje met strikjes van Minnie Mouse. Die vond ik van alle rugzakjes het leukste en was ook nog eens goedkoper. Ja, daar had ik het geld wel voor over. Met de gedachte: leuk souvenirtje uit Disney en dit rugzakje ga ik ook echt gebruiken.

Minnie Mouse rugzakje

Blijk ik achteraf dit rugzakje gekregen te hebben van mijn schoonmoeder. Surprise! En echt super lief, dankjewel! Dit rugzakje is echt te cute. Het heeft één groot middenvak waar best wel wat inpast. Plus nog een klein voorvakje. Dit rugzakje is ideaal om mee te nemen voor een dagje uit bijvoorbeeld. Of als ik ooit terug ga naar Disneyland, haha.

En hoe cute is het rugzakje samen met mijn Minnie Mouse shirt!

Wat vind jij van mijn Minnie Mouse rugzakje? 

Misschien is dit ook leuk?

13 comments

  1. Ik ben zo jaloers op jou! Staat ook op mijn bucketlist maar mijn portemonnee kan dat helemaal niet aan. Super leuke tas ook!

  2. Hahaha wat schattig! Ik vind Disneyland ook super leuk. Ik ben alleen naar die in Orlando en Parijs geweest. Mijn meiden vonden het geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *