Mijn lente/zomer mode

Hoi! Het is eindelijk wat mooier weer. Yes, ik word daar helemaal blij van. De zon doet iedereen goed. Een bruin tintje op mijn gezicht en mijn sneakers aan. Helemaal fijn! De laatste tijd heb ik wat nieuwe items geshopt. Het mooie weer zit in mijn bol. Ik laat je mijn lente/zomer mode zien.

Met Gabrielle heb ik twee keer afgesproken om foto’s te maken. Het is altijd gezellig en grappig om met Gabrielle foto’s te maken. Ze heeft altijd super leuke ideeën en hun tuin zit vol inspiratie (lees: mooie bloemetjes). De tweede keer kwam haar dochtertje Lynn ook helpen. Super lief en gezellig, haha. Tijd om mijn lente/zomer mode vast te leggen dus.

Ik ben echt dol op t-shirts met een leuke print of opdruk. Dit t-shirt van de Lion King scoorde ik voor 10 euro bij de New Yorker. Fan van de The Lion King hier. Die films kan ik wel 100 keer kijken. Love Simba. Dus dit shirt moest ik hebben, haha. Gecombineerd met een fel gekleurde blazer voor wanneer het wat kouder is.

Mijn gouden sieraden staan ook goed bij het shirt. Maar naast The Lion King ben ik ook fan van Barbie! Hoe verrassend, haha. Mijn auto is ook Barbie roze. Bij toeval kwam ik een Barbie shirt bij de Primark tegen. Iets van 7 euro dacht ik. Dat is altijd leuk. Deze heb ik aangehad tijdens de Foute Party bij de Dru.

Maar dit shirt is echt niet alleen voor een Foute Party. Nee joh, gecombineerd op een jeans is dit shirt gewoon super leuk. Kan ook gaaf met een spijkerjasje of een witte blazer.

Stiekem heb ik mijn oog al op een festival outfit laten vallen. Bij The Sting zag ik een super leuk setje hangen. Een zebraprint met oranje en paars. Helaas zat het rokje mij niet mooi. Maar de top wel! Die moest mee. Ik dacht dat deze 25 euro was.

Met een spijkerbroek is het topje ook super leuk te combineren. Op een short straks ook als het nog mooier weer wordt. Hierover kan ook een blazer of spijkerjasje. Helemaal leuk deze top. Hopen dat het snel mooi weer is dat ik deze aan kan.

Dan mijn meest favoriete item voor deze lente/zomer denk ik. Een super gave spijker jumpsuit van de New Yorker! Ik wilde er al heel lang heen. Deze was maar 35 euro bij de New Yorker?!

Mijn lente/zomer mode

De jumpsuit heeft een stoere uitstraling door de rits vind ik. Een erg leuk detail. Verder is de flared zo mooi. Een ideale jumpsuit voor de lentedagen. Je bent in de ochtend ook snel met aankleden, haha.

Mijn lente/zomer mode

En om in de jumpsuits te blijven. Bij Shein scoorde ik voor 30 euro ook nog een leuke roze jumpsuit van spijkerstof. Deze kleur is toch geweldig!

Mijn lente/zomer mode

Het moet nog wel even iets mooier weer worden. Dan kan ik deze mooie jumpsuit aan. Hoewel ik hem laatst al een dagje gedragen heb, het was toen iets van 25 graden. Ideaal weer voor deze jumpsuit dus. Plus mijn nieuwe sneakers van Shein staan er ook super gaaf bij.

Mijn lente/zomer mode

En dan nog een laatste foto’s met Lynn bij de roze jumpsuit. Beide in het roze gekleed, hadden we veel lol!

Mijn lente/zomer mode
Mijn lente/zomer mode

Welke outfit vind jij het leukst?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *