Mijn jassen stash (winter- en zomerjassen)

mijn jassen stash

Hoi! In deze video laat ik jullie mijn jassen stash zien. Het is geen giga grote stash, maar al mijn zomer, winter en tussenjassen bij elkaar levert een leuke stash op. En deze laat ik je graag zien. Met dit mooie weer hebben we de winterjas minder hard nodig en deze heb ik al opgeruimd. Maar voor deze jassen stash heb ik ze er weer bij gepakt. Kijk je gezellig mee?!

Ik wissel niet super vaak van jas moet ik zeggen. Met een winterjas kan ik gerust 2 jaar doen en dat geldt ook voor een zomerjas. Sommige jassen die je in deze stash ziet, heb ik misschien al meer dan twee jaar. Dat ik dus god gebruik van maak, is zeker zo. Jassen zijn ook vaak wat duurdere items dus ga ik ook niet snel een nieuwe kopen.

Genoeg gekletst en kijk eerst maar eens mee naar mijn jassen stash.

Mijn jassen stash

 

Voor deze zomer ben ik denk ik niet op zoek naar een nieuwe jas. Maar je weet het maar nooit natuurlijk. Als ik iets leuks zie…. Een ander gekleurd leren jasje lijkt mij bijvoorbeeld wel heel tof. Online kan je natuurlijk een jas scoren of in een winkel. Online heb ik bijvoorbeeld mijn winterjas van Only via jas.nl gevonden. Daar vind overzichten van jassen op stof, prijs. maar en noem maar op. Leuk om eens op zoek te gaan naar een luchtige lentejas of in mijn geval naar een ander leren jasje.

Ik ben in ieder geval tevreden met mijn jassen. Als ik op eentje uitgekeken ben, dan is het weer tijd voor een nieuwe. Vond jij de video leuk? Vergeet geen duimpje omhoog te doen! En vergeet je ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Er komen namelijk snel vlogs van mijn avonturen in Amerika aan! Altijd leuk dacht ik zo.

Hoeveel jassen heb jij eigenlijk?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1192

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *