Mijn bikini stash

mijn bikini stash

Hoi! Mijn bikini stash. Met het warme weer leek het mij wel een gepaste ‘stash’ om te laten zien. Nou heb ik geen gigantische bikini stash, maar wel aardig wat. En dat leek mij leuk om aan jullie te laten zien! Ik smokkel een beetje, want er zit wel één badpak tussen, haha. Maar voor de rest zijn het vooral bikini’s. Ik kwam zelfs items tegen waarvan ik niet meer wist dat ik ze nog had, haha.

Mijn bikini stash bestaat vooral uit een soort bandeau bikini’s. Ik vind het fijn als het touwtje dat om je nek gaat eraf kan. Zo kan ik lekker zonnen, zonder dat er lijntjes verschijnen. Wanneer ik ga zwemmen ga ik weer ‘aan het touwtje’ (waha). Dan blijft alles op de plek zitten wanneer ik aan het zwemmen ben. Ik vind dat altijd wel een fijn idee. Verder vind ik bikini’s altijd lekker vrolijk. Ik heb ze met kleurtjes en in het zwart. Ook die zwarte vind ik erg mooi. En er zit dus ook een badpak tussen. Ik zou zeggen: kijk mee!

Mijn bikini stash

Vond je mijn bikini stash video leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Er zullen namelijk snel vakantie vlogs van Kroatië aan komen! Altijd een feest en daar heb ik mijn bikini stash natuurlijk voor een deel mee heen gesleept. Het badpak, de roze Hunkemöller bikini en de zwarte My Jewellery bikini zijn mee op vakantie. Genoeg afwisseling lijkt mij, haha.

Wat draag jij graag tijdens het zwemmen en zonnen? Een bikini of een badpak? En welke kleur dan? En wat voor soort bikini? Een high waited model of juist niet? Of als je een jongen bent, welke kleur zwembroek? Haha. Laat een reactie achter, want dat zou ik heel leuk vinden!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *