De badmode van dit jaar en wat draag ik ?

Hoi! De zomerse maanden zijn van start gegaan. Naast nieuwe zomerkleding shoppen is het ook leuk om nieuwe badkleding te scoren. Tegenwoordig heb je zoveel verschillende badmode. Van badpakken tot aan string bikini’s en van hoge modellen tot strapless tops. In dit artikel bespreek ik de badmode van dit jaar en wat ik daarvan draag en waar ik dus in mee zou gaan.

De badmode van dit jaar

Wat we veel zien dit jaar qua badmode zijn bikini’s en badpakken. Beide items zijn nog steeds helemaal in. Ook hoge broekjes en verschillende modellen tops. Eens kijken of ik toevallig wat van deze ‘hot’ items in mijn kast heb liggen.

Dierenprints

Wat je veel zit dit jaar zijn dierenprintjes op je badpak of bikini. Een panterprint bikini of een slangenprint badpak. Kom maar door hoor. Alles mag en kan. Wat ook gezien is: printen matchen met elkaar. Een zebra top en een panterprint broekje. Iets met less is more?! Laat ik nou ook nog een slangenprint bikini hebben en een panterprint high waisted broekje. Die ga ik deze zomer weer dragen.Of ik dat ga combineren weet ik nog niet zo….

Asymmetrische items

Asymmetrische bikini’s zijn dit jaar ook niet weg te denken. Denk aan een one sholder badpak of bikini. Vaak geven de asymmetrisch bikini’s een sexy uitstraling en wanneer je brede schouders hebt, zijn deze goed te verbloemen met een one sholder top. De top geeft namelijk een illusie van smallere schouders. In mijn kast heb ik niet echt asymmetrische items. Ik weet ook niet zo goed of ik dat leuk vind. Misschien wel een bikini top met een bandje. Dat zou ik nog wel dragen.

Gehaakte bikini’s

Ook dit jaar zien we weer veel gehaakte bikini’s. Met deze gehaakte items kun je prima zwemmen hoor. Daar zijn ze speciaal voor gemaakt. Vaak lijkt dit op het eerste ogenblik niet zo. Dit jaar worden de gehaakte bikini’s veelal combineer met bijpassende gehaakte strandmode als jurkjes, rokjes en hoedjes. Ik vind deze trend de minste. Een gehaakt type ben ik niet echt. Nee mij zul je niet snel in dit soort bikini’s rond zien lopen. En nee, deze heb ik dus ook niet in mijn kast.

Badmode met een cut out

Bikini’s en badpakken met cut-outs zijn het deze zomer. Denk aan een hap uit je badpak bij je heupen. Of allemaal touwtjes die over je buik lopen en zo de combi maken met je broekje. Mhh, ik moet het nog maar zien. Ik vind het opzich een leuke trend maar denk dan: onhandig met zonnen. Dadelijk heb je een rare gevlekte buik, haha. Misschien is dit meer een mode trend dan een praktische trend. Hiervan vind je (nog) niks in mijn kast.

badmode van dit jaar

Een diepe V-hals

Een diepe V-hals bij shirts en truien kennen we wel. Maar nu vind je ook een diepe v-hals bij een badpak terug. Of soms ook bij bikini tops. De trend is erg mooi bij badpakken die hoger uitgesneden zijn. Ik vind het een mooie trend en zie mij dit wel dragen met een badpak denk ik. Dan word je ook lekker bruin.

Vierkante halslijnen

De laatste badmode trend van dit jaar is de vierkante halslijn. Misschien is dit wel mijn favoriet. De vierkante halslijn is erg flatterend en zorgt voor een chique look. Mijn nieuwe oranje bikini heeft aan de voorkant een gezellige strik maar ik kan deze top ook andersom dragen en dan zie je die vierkante halslijn terug. Oeh, i love it. 

 badmode van dit jaar

De badmode trends van dit jaar zijn weer erg verschillend. De één leuker dan de ander. Dat houd je toch altijd. Zo zit er voor ieder wat wils tussen. Naast mijn oranje nieuwe bikini ga ik toch eens kijken of ik nog andere mooie exemplaren zie. Bikini’s of badpakken kun je nooit genoeg hebben toch?!

 

 

Wat draag jij liever: een badpak of bikini?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *