Mannenmode: overhemden & casual looks

mannenmode

Hoi! Deze meid gaat in dit artikel eens over mannenmode praten, haha. Niet dat ik er verstand van heb hoor. Integendeel zelfs. Maar ik weet wel wat ik mooie mannenmode vind. En wat draagt mijn vriend hiervan precies? Lees het artikel vooral verder.

Mannenmode

Mannenmode is wel anders dan bij vrouwen. Ik heb altijd het idee dat vrouwen veel meer keuze hebben en meer verschillende keuzes aan items hebben. Dat is ook zo, haha. Maar voor mannen wordt de mode ook steeds meer uitgebreid. Pantalons, truien, shirts, tops en zelfs verschillende jasjes. Nee mannen heb bijna net zo veel keuze joh.

Wat ik dan mooie mannenmode vind? Ik vind skinny jeans en een goede trui top voor mannen. Of in de warme maanden een t-shirt. Qua truien vind ik van die katoenen truien met een klein printje, tekstje, tekentje of patroontje leuk. Best veel dus.

mannenmode

Thijs heeft veel leuke truien vind ik. Ik zou ze zelf ook aandoen, haha. Lekker casual. Wat ik van bij mannen ook mooi vind, is als daar een blouse onder zit. Niet zo netjes natuurlijk maar een beetje een lekker contrast qua kleuren of als de blouse aan de onderkant er nog uit komt. Lekker nonchalant.

Overhemden

persoonlijke update
Thijs met zijn zwarte blouse. Super mooi!

Dan komt ik dus gelijk bij blouses. Ik vind mannen die een blouse aan hebben zo nice. En dan niet van die ‘Beau van Erven Dorens blouses’ zoals ik die noem. Van die druk geprinte blouses. Nee dat vind ik zelf wat minder.

 Overhemden met een kleine printje kunnen best tof zijn.  Hier een goede jeans onder en je hebt een mooie look. Ik vind zelf een zwarte of blauwe blouse altijd mooi bij een man. Een beetje van die zakelijke blouses. Thijs had met kerst echt een outfit aan die ik helemaal leuk vind bij mannen.

Hemd voor Hem

Wat ik ook tof vind zijn destroyed jeans. En dan niet van die jeans waar de hele knie open ligt maar gewoon een paar kleine scheurtjes of rafeltjes. Het grappige is dat Thijs dit helemaal niks vind. Dus die ga ik ook echt niet vinden in zijn kast.

Oh dan nog een item wat ik mooi vind bij mannen: een leren jasje. Colbertjes ben ik minder van maar leren jasje of andere leuke jasjes. I love it.

Eigenlijk is de mannenmode een beetje geïnspireerd op mijn eigen mode, haha. Ik ben zelf ook dol op truien, shirts en jasjes. Dat zie ik dus ook graag bij mannen, haha.

mannenmode

Thijs zijn mode

De items die Thijs in zijn kast heeft, vind ik leuk. Niet allemaal en het ene item vind ik leuke dan het andere. Maar dat heeft hij bij mij ook. Ieder heeft toch ook een beetje zijn eigen smaak.

En ik ben meer met mode en kleding bezig dan Thijs. Hij pakt het liefst het bovenste shirtje uit de kast zeg maar…. Als we gaan shoppen voor hem dan kies ik vaak wat dingen uit, haha. Jep wij zijn zo’n stelletje… Hoewel. Thijs kan ook goed zelf shoppen hoor. Hij weet wel wat hij zelf mooi vind. Lekker casual en makkelijk zittend.

mannenmode

Dat is mijn mannenmode praat. Niet dat ik er veel verstand van heb en veel mee te maken heb. Maar wel leuk om eens even over gehad te hebben, haha. Ik kan zo de mannen styling in joh, haha.

Wat vind jij mooie mannenmode?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *