Mannenmode : de voorjaarstrends, hoe vind ik deze?

Hoi! Vandaag geen artikel over nieuwe vrouwen kleding of kleding die ik zelf mooi vind. Ik ga het in dit artikel eens hebben over mannenmode. De lente is begonnen en de zomer is in aantocht. Ook de kleding van mannen verandert dan vaak. Wat vind ik mooi aan de mannenmode in de lente en zomer? Hoe zou ik zelf gekleed gaan als man in de lente? Haha. Lees het in dit artikel.

Mannenmode & trends

Mijn vriend Thijs is niet super veel met mode bezig. Hij draagt graag dingen die lekker zitten en hij wel leuk vindt. Meestal gaan we samen shoppen en draag ik dingen aan, haha. Herkenbaar? Voor mannen shoppen is toch vaak wat moeilijker. Hoewel de laatste tijd steeds meer keuze is in mannenmode. Ik vind dat heel erg leuk!

Laat ik maar gelijk met mijn zwak qua mannenoutfits en mannen kleding beginnen….. Ik krijg het wel heel warm wanneer een man een korte broek draagt en daarop een blouse met lange mouwen. Ik vind dat een sexy look hoor. Het mooiste vind ik dan een spijkerbroek met een witte of zwarte blouse erop. Oeh….. Love it!  Bij Thijs kan ik dat niet snel verwachten, haha. Korte spijkerbroeken heeft hij wel maar een blouse erop zou hij niet snel dragen. Vindt hij niet lekker zitten…..Helaas.

mannenmode

Gekleurde shirts

Maar de kledingstijl van Thijs vind ik verder heel leuk. Hij draagt in de lente/zomer vaak een spijkerbroek met een leuk t-shirt erop. Ik vind het mooi wanneer het t-shirt wat strak valt bij een man. Zelf draag ik het liefst oversized shirts. Bij een man vind ik dat weer minder mooi. Wat ik heel erg leuk vind, zijn gekleurde shirts bij mannen. Ik hou van kleur en dat ga je deze lente/zomer ook veel zien bij de mannen shirts. Als ik een man was, zou ik veel gekleurde shirts in de kast hebben.

Gelaagde kleding

Wat je ook veel gaat zien deze lente zijn gelaagde outfits bij mannen. Oftewel: jasjes, blazers, of truien over je shirt heen. Mocht het warm worden, kan het jasje uit. Ik vind een stoer jasje bij mannen vaak leuker dan een blazer. De blazer look is mij vaak wat te sjiek bij mannen. Ik ben meer van het sportieve met een spijkerjasje of bomberjack.

mannenmode

Sjiek

De volgende trend op mannenmode gebied vind ik dan ook wat minder. Het mag namelijk allemaal wat sjieker. Denk aan de gilet, polo truien en pullovers. Kan heel erg leuk zijn wanneer je dit met een stoere jeans stijlt. Maar toch heeft het niet echt mijn voorkeur.  Ik zou als man zijnde niet snel voor een gilet of iets kiezen. Misschien dan nog een polotruitje maar dat is het dan.

Streep

De streep trend vind ik dan wel weer leuk. Dit seizoen zullen we veel mannen kleding met een streep zien. Een gestreept poloshirt of een T-shirt. Ik dat wel leuk. Wel gecombineerd met een stoere skinny jeans. Ik vind skinny jeans bij mannen sowieso heel erg leuk. Een iets wijdere pijp aan de onderkant gaat ook wel. Maar niet van die hele wijde broeken. Vind ik minder.  Een korte broek voor heren die wat strakker zit, heeft mijn voorkeur.

Als ik mijn mannenmode zou samenvatten: een goede skinny jeans met een gekleurd t-shirt. Dat vind ik erg mooi. Okey en dan in de zomeravonden een stoere korte spijkerbroek met een witte blouse. Dan heb je mij hoor, haha.

Wat vind jij mooie mannenmode?

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Eén reactie

  1. Eindelijk komen wij ook aan de beurt. Natuurlijk jouw programma heet GIRLS-THINGS, maar soms is het wel leuk als er af en toe wat over de man in het programma komt. Alleen als ik dat mag zeggen het is een beetje saai, wat meer kleur zou wel leuker zijn voor als je daarvan houdt. En Thijs gewoon doen waar je het lekkerste in voelt. Ik zelf vind hoe kleurrijker hoe leuker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *