Lucardi sieraden: Valentijn tip?

Lucardi sieraden

Hoi! Het is binnenkort weer Valentijn! Velen vinden het een beetje een afgezaagde dag, maar andere vinden het leuk om even stil te staan bij hun geliefde. Hier extra aandacht aan besteden en misschien wel een cadeautje. Nu heb ik vele jaren geen Valentijn gevierd, want ik was single. Maar nu vier ik toch alweer twee jaar Valentijn met mijn liefste vriendje. We gaan vaak wat leuks doen of geven elkaar een klein cadeautje. En wat geef je elkaar dan zoal? Nou, mannen opgelet, want hier komt dé tip!

Sieraden! Oké, dit is misschien wat overdreven en afgezaagd. Maar je maakt echt veel vrouwen blij met sieraden. En hoe schattig en lief is dat om sieraden te geven met Valentijn? Zo draag je toch een stukje van iemand bij je. Merle, wat ben je toch weer zoetsappig bezig…… Maar serieus Lucardi heeft echt leuke sieraden. Kijk maar eens mee naar de sieraden die ik van Lucardi heb!

Ik ben namelijk al een lange tijd op zoek naar een ketting met een soort ‘V’ eraan. Deze is super subtiel en schattig. Hier kan je nooit mee de mist in gaan.

Lucardi sieraden

Lucardi sieraden

Lucardi sieraden

Lucardi sieraden

Ik zie sterretjes

Dan zag ik dit armbandje met een sterretje eraan. Ik heb al een kettinkje van de Lucardi met een sterretje eraan. Dan is een bijpassende armband super schattig! Matching items blijven leuk om te dragen. En dat natuurlijk al helemaal in combinatie met het shirtje dat ik aan heb. Ook sterretjes!

Lucardi sieraden

Lucardi sieraden

Lucardi sieraden

Hartjes voor Valentijn

En dan als laatste natuurlijk een echt Valentijn setje! Een kettinkje met een hartje en een armbandje met een hartje. Dit is toch tooooo cute ? En niet alleen voor Valentijn hoor, dit is gewoon altijd leuk.

Lucardi sieraden

Lucardi sieraden

Lucardi sieraden

Lucardi sieraden

Deze minimalistische sieraden zijn toch leuk?! Subtiel en erg mooi. Ik hou ervan! En dit is toch een leuk cadeautje om te krijgen? Dit zijn enkele leuke voorbeelden, maar om het makkelijk te maken hebben ze bij Lucardi een pagina met cadeausets. Dus heb je geen idee wat voor sieraden je vriendin leuk vindt of je vriendje. (Ja, ze hebben ook Lucardi sieraden voor mannen!) Dan neem een kijkje op de cadeausets pagina en vind een leuk sieraden setje om te geven.

Ik hoop dat je een leuke Valentijn gaat hebben. Met je vriendje, vriendin of met vrienden of familie. Valentijn is ook een dag om extra aandacht te geven aan je geliefde die jij belangrijk vindt. Ik ga Valentijn in met mijn matching ketting en armband met hartje. Een fijne Valentijn alvast!

Hoe vier jij Valentijn? 

 

* Dit is een gesponsorde post * 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1169

18 reacties

  1. Mij maak je sowieso altijd blij met sieraden haha! Die sterretjes zijn leuk! Mijn vriend en ik hebben nu 6 jaar een relatie en eigenlijk vieren we niet echt meer Valentijn.. Maar misschien dat we lekker ergens een hapje gaan eten of een filmpje pakken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *