Los Angeles shoplog

Los Angeles shoplog

Hoi! Daar is mijn Los Angeles shoplog dan. Na al mijn Los Angeles vlogs kan een shoplog met mijn gekochte items niet ontbreken natuurlijk. Het zal je niet verbazen dat ik het รฉรฉn en ander geshopt heb daar. En dat kon je natuurlijk ook zien in de vlogs die online gekomen zijn.

Shoppen is heerlijk in Amerika kan ik je zeggen. Er is veel keuze en alles is gewoon veel, haha. De winkelcentra zijn lekker groot en zo zijn er veel verschillende winkels. Helemaal leuk! In de shoplog zie je veel fashion maar ook andere items die ik heb gekocht.Ik weet niet meer waar alles vandaan kwam. Dus het gaan in een random volgorde, haha. Veel kijkplezier!

Los Angeles shoplog

Vond je mijn Los Angeles shoplog leuk? Abonneer je op mijn kanaal, dat zou ik leuk vinden. En geef de video een duimpje.

Ik ben helemaal blij met alle aankopen. De t-shirts heb ik al gedragen en ik heb zelfs al gesport in de sportkleding. Super chill! Mijn Michale Kors is mijn favo tas nu en gaat overal mee naar toe, haha. Ohja en we eten veel Oreo koekjes, haha. De verpakkingen zijn toch best groot.

Volgend jaar hebben we misschien weer op de planning staan om naar Los Angeles te gaan. Kan ik weer shoppen! Laat ik dan nu maar vast gaan sparen. En een lijstje maken met winkels waar ik heen wil: de Outlets (Michael Kors!), Bath & Bodyworks en de Q. Die laatste is een kledingwinkel en daar hadden ze echt veel leuke items moet ik zeggen. En dat voor goedkope prijsjes. Ik hou ervan!

Voor nu is het even gedaan met shoppen. Ik moet weer wat sparen. Het was een dure vakantie maar echt zo gaaf! Veel mooie herinneringen gemaakt. En dat is ook belangrijk.

Welk item zou jij ook shoppen in Amerika?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *