Los Angeles shoplog – Fashion- Forever21, Victoria Secret en meer!

Los Angeles shoplog

Hoi! Daar is de eerste Los Angeles shoplog! Tijdens mijn vakantie daar heb ik natuurlijk het één en ander geshopt. En ik niet alleen. Nee, samen met mijn schoonzusje kan ik zeer goed shoppen, haha. In Amerika is shoppen natuurlijk al helemaal leuk. Andere winkels en andere merken om je in uit te leven. En dat laten wij ons geen twee keer zeggen. Mocht je nou benieuwd zijn naar mijn vakantie daar in LA, kijk dan zeker deze blogpost even! Maar nu gaan we eerst eens even over naar onze fashion aankopen. Natuurlijk hebben wij ook eten en beauty items gehaald. Deze zie je de volgende keer in een Los Angeles shoplog.

Ja, het is erg…Maar Rianne en ik hebben best veel gekocht. We hebben besloten om het op te delen in twee Los Angeles shoplogs. In deze versie zie je alle fashion en items die met fashion te maken hebben. Denk aan kleding (veel kleding!). We hebben een shopdagje gehad in de vakantie en dat tikt natuurlijk wel aan, haha. Er was daar een super grote Forever21 en een Victoria Secret! Daar moeten we natuurlijk heen en zijn we ook goed geslaagd. Verder zaten er natuurlijk ook andere winkels die nieuw voor ons waren. Ook leuk om te kijken. In DEZE LOS ANGELES VLOG zie je deze shopdag.

En verder hebben we wat leuke souvenirtjes gekocht. Ik heb bijvoorbeeld in Downtown Disney iets heel leuks gehaald! En Rianne heeft echt wel heel bijzondere sneakers gescoord! Ik zou verder zeggen: kijk lekker deze Los Angeles shoplog!

Los Angeles shoplog Fashion

En? Dit waren al aardig wat aankopen of niet?! Tja, als je daar nou eenmaal bent, houd je je ook niet in toch? Wie weet kom je er nooit meer. Maar als het aan ons ligt, gaan we zeker nog terug, haha. Met de jumpsuit, het rokje met baseball shirt en Venice Beach t-shirt komen outfit foto’s van online. Deze foto’s heb ik ook daarginds allemaal gemaakt op verschillende plekken. Super leuk!

En volgende week komt er nog een Los Angeles shoplog online. Die zit vol met beauty items en food! Jaaaa, veel eten, haha. En één item wat ik niet echt ergens kon plaatsen, dus dat daar maar bij gedaan. Ik zou zeggen: abonneer je op mijn YouTube kanaal om die video zeker niet te missen!

Welk item vind jij het leukst? 

Misschien is dit ook leuk?

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *