Lingerie trends deze winter 2023

lingerie trends deze winter 2023

Hoi! Het is weer tijd voor een leuk trend artikel! Ik schreef al eerder over de herfst/winter kleuren voor aankomend seizoen. Dit ging voornamelijk over kleding. Als vrouw draag je vaak lingerie onder je kleding. Wat zijn eigenlijk de trends op dit gebied? Welke Lingerie trends deze winter 2023 gaan we veel zien?Ik zocht het uit voor je.

Lingerie trends deze winter 2023

Zonsondergang kleuren

Om een avond nog zwoeler te maken, draag je lingerie in zonsondergang kleuren. Deze magische tinten brengen passie en stijl in je lingeriecollectie. Denk hierbij dus aan zachte oranje tinten maar ook licht geel en rood. Daarnaast zie je ook donkerblauwe en knalroze sets. Ik ben dol op dit soort kleuren, super mooi. Bij LASCANA doen ze mee aan deze trend van zonsondergang kleuren. Veel BH’s in een zachte kleur op het gebied van rood, oranje, geel en roze. Dit geeft ook een sjieke uitstraling aan je lingerie set.

Neon details

Een trend die wat meer opvalt: neon bloemen details. Een lingerie trend die vol levendige kleuren zit. Dit straalt zelfvertrouwen uit. Zo tof?! Ga voor een bh met neon bloemen erop. En natuurlijk een bijpassende slip met knal gekleurde bloemen. De bh of slip zelf zijn van een donkere kleur zodat de neon aspecten nog meer opvallen. Wanneer het donker is in de slaapkamer, ben jij zeker te vinden ;).

Prachtige body’s

De body zie je deze winter ook veel voorbij komen. Kan soms net iets warmer zijn dan een bh en slip. Laat je zelfvertrouwen groeien in een statement body! Body’s met kanten details of juist een mooi uitgesneden decolleté. Confidence it is! Op de site van LASCANA zie ik veel mooie body’s voorbij komen. Zwart met kant maar ook body’s met een cut-out. Voel jezelf sexy in een van de mooie body’s.

lingerie trends deze winter 2023

Welke trend ikzelf helemaal te gek vindt?! Ik vind de neon details op een bh wel erg gaaf. Hoe tof is een mooi donker setje met neon details. Ik denk dat ik op zoek ga naar een mooi neon setje. Lijkt mij heel erg gaaf om te dragen. Daarnaast vind ik de lichte kleuren wel mooi maar niet zo passend bij mij. Hoewel lichte kleuren wel altijd handig zijn om te hebben, haha. Deze schijnen niet zo snel door.

De body’s vind ik ook altijd erg mooi. Ik draag deze alleen niet vaak. Geen idee waarom niet. Misschien omdat ik het niet gewend ben. Ik heb zelf twee body’s en die liggen mooi te wezen in de kast. Eigenlijk best zonde. Een Body kan ook mooi te  combineren zijn met kleding. Denk aan een blazer om over je body te dragen. Of draag een doorzichtige top over je body. Dat kan trouwens ook over een mooie bh. Lingerie mag gezien worden!

lingerie trends deze winter 2023

Genoeg leuke lingerie trends deze winter 2023. Draag natuurlijk wat jij fijn vindt zitten. Ik draag ook niet elke dag een matchende setje hoor, haha. Zo veel passende dingen heb ik nou ook weer niet in de kast. Voel je mooi en goed in de lingerie die je draagt.

Welke trend spreekt jou aan?

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *