Lingerie smaak & wishlist bh’s

Hoi! Vandaag een blogpost over lingerie. Oeh spannend… Nou verwacht geen pikante foto’s van mij in een mooi setje hoor, haha. Maar wel een artikel over lingerie en wat ik nou mooi vind. Qua kleding zie je veel verschillende items voorbij komen: jeans, flarden pants, jurkjes en crop tops. Ik vind zoveel leuk. Heb ik ook een uiteenlopende smaak als het op lingerie aan komt?

Lingerie smaak

Vaak krijg ik rond de feestdagen altijd een nieuw lingerie setje cadeau. Hoewel dat de laatste jaren niet meer zo is. Best jammer eigenlijk. Ik deed dit mijzelf vaak cadeau hoor, haha. Een mooi lingerie setje kan best prijzig zijn en vaak kreeg ik een deel van mijn ouders en het andere deel betaalde ik zelf.

lingerie smaak

Qua lingerie smaak ben ik niet zo spannend, haha. Ik zeg vaak: ‘het zit toch onder je kleding, wie zie dat nou?!’ Ja, mijn vriendje natuurlijk. Nou moet ik toegeven dat Thijs een setje mooi kan vinden, maar het niet zo heel belangrijk vindt. ‘Ja een mooi setje is leuk, maar kan snel uit’. Jep dat zijn de woorden van Thijs, haha.

Maar iedereen vrouw vind een mooie set leuk om te dragen. Vaak voel je je hier goed door en net wat zelfverzekerder. Ik ben niet zo van de setjes met touwtjes en andere roezeljes eraan. Een mooie bh met kanten details. Dat vind ik zeker mooi!

lingerie smaak

Ik heb misschien iets van twee echte setjes op dit moment in mijn kledingkast. De rest is allemaal los spul, haha. Maar sommige onderbroeken zijn prima te combineren met mijn bh’s en zo krijg ik toch weer een soort setje. Ik kijk echt niet elke dag of de onder-en bovenkant met elkaar matchen hoor. Op werkdagen pak ik zo wat uit de kast.

De meest onderbroeken zijn bij mij van die ‘gewone’ slips. En verder heb ik nog wat strings en van die naadloze onderbroeken voor onder strakke kleding. Qua bh’s heb ik wat huidskleurige exemplaren (altijd handig) en veel kanten bh’s. Die vind ik altijd mooi. En de vorm is vaak: push-up. Zo lijkt het nog wat zullen we maar zeggen, haha.

Een leuk printje of kleurtje vind ik altijd leuk op een bh. Mijn knalgele bh is wel lekker opvallend. EÊn zo’n bh is leuk om te hebben, maar voor de rest heb ik liever iets ‘ neutralere’ kleuren. Rood is ook altijd een favoriet. Dat heb ik dan ook veel.

lingerie smaak

Wishlist lingerie

Wat ik verder nog mooi vind om erbij te hebben laat ik je zien aan de hand van wat modellen die ik op de site van LASCANA vond.


Ik heb gewoon geen bh met een panterprintje. Hoe is het mogelijk?! Dat zou ik dus zeker nog graag willen.


En dan vind ik deze variant ook erg mooi. Mooi zwart en een panterprintje gecombineerd. Dit vind ik echt een mooie bh.


En een lekker fel kleurtje vind ik ook leuk. Niet te veel van dit soort bh’s maar een paar is leuk. En ik hou natuurlijk veel van roze!


Om de boel iets rustiger te maken is deze bh erg mooi. Wit is altijd mooi en handig. Het werkje op de bh vind ik erg mooi.

Ja dit soort bh’s vind ik erg mooi om te dragen. Met of zonder bijpassende slip. Het maakt mij niet altijd veel uit. Hoewel dat toch ook af en toe leuk, spannend en mooi is!

Wat voor lingerie draag jij graag?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *