Leren rokje outfit – met blouse-

leren rokje outfit

Hoi! Vandaag een leren rokje outfit. Juist, een outfit met mijn nieuwe leren rokje dat ik laatst heb gekocht bij de Primark. Hoe combineer ik een leren rokje? Ik heb veel items in mijn kast hangen die er leuk bij staan. Mijn vriend koos deze outfit bij het leren rokje.

Leren rokje

leren rokje outfit

Mijn vriend heeft deze look dus uitgekozen en daar is dus mijn leren rokje outfit geboren! Ik dacht eerst dat een leren rokje een beetje ‘ordinair’ zou zijn. Ik had het zo fout! Het leren rokje vind ik echt super mooi en zit echt fijn. Het rokje sluit mooi aan en zit gewoon perfect. De rok is wat hoger, wat ik altijd wel fijn vindt. Plus, hij is niet te kort. Met bukken moet ik een beetje uitkijken, maar verder is de rok lang genoeg vind ik.

leren rokje outfit

Leren rokje outfit

leren rokje outfit

Hoe combineer ik dit leren rokje? Met een blouse! Thijs heeft deze blouse uitgekozen en vond deze er leuk bij staan. En ik ook, haha. Deze blouse heb ik ooit bij de Forever21 gekocht. Er staan allemaal kleine dino’s op. So cute! Onder het rokje draag ik een panty van de Hema en mijn schoenen zijn van de Van Haren.

leren rokje outfit

leren rokje outfit

leren rokje outfit

Om de outfit verder af te maken draag ik een klein kettinkje. Tijdens het maken van deze foto’s was het heerlijk weer. Een lekker zonnetje, love it! Het leek wel lente joh. Deze outfit is ook ideaal voor de lente. De blouse is niet te dik en een rokje met panty vind ik heel fijn voor in de lente.

leren rokje outfit

leren rokje outfit

Ik wil ook wat meer rokjes en jurkjes gaan dragen. Je ziet mij eigenlijk altijd in een jeans, maar een rokje of jurkje vind ik ook wel leuk. Laat dit nou een goed begin zijn. Dit eerste leren rokje outfit vind ik namelijk al heel leuk. Ik denk dat er meer zullen volgen, want ik heb nog meer leuke combinatie’s gezien in mijn kast met het leren rokje. Leuk voor de lente!

leren rokje outfit

Wat vind jij van een leren rokje?

Misschien is dit ook leuk?

22 comments

  1. Wat een leuke outfit! Ik heb zelf sinds deze winter ook voor het eerst zo’n leren rokje en ik combineer die graag met boots of sneakers om het wat stoerder te maken.. Zo’n item ordinair? Totaal niet, juist super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *