Lente outfit: No More Drama

lente outfit

Hoi! Een gezellige lente outfit. Ja, daar werd het wel eens tijd voor. Deze lente outfit staat in het teken van: No more drama. Haha. Hoe kom je daar dan bij? Nou, ik heb in Duitsland een shirt gekocht met de tekst:  no more drama. Die tekst vind ik toch zo grappig! En het shirt was ook nog eens zeer leuk geprijsd. En in Duitsland kocht ik ook nog een nieuwe jeans met een leuk lentedetail. Dat werd tijd om te combineren met een leuk jasje en schoenen en daar is de lente outfit!

Lente outfit

De lente outfit heeft zijn naam zeker te danken aan de broek! Op deze broek staan namelijk bloemetjes. Een super schattig detail! Het is een high waisted zwarte jeans van de Pull & Bear. En deze jeans kost €19,95. En ik ben helemaal verliefd op deze broek. Echt super leuk! Daarop draag ik dus mijn no more drama shirt. Echt een grappige tekst, hihi. Deze komt van de New Yorker en voor €4,95 kun je zo’n t-shirt toch niet laten liggen?! Haha.

lente outfit

Daarop draag ik een destroyed spijkerjack. Dit jack is al vaker voorbij gekomen op mijn blog. Deze heb ik namelijk vorig jaar gekocht in Barcelona bij de Stradivarius. Ik ben echt helemaal dol op dit spijkerjack! De lengte is super fijn en de ‘kapotte’ stukjes zijn niet té heftig. Yes, me like it. En mijn schoenen komen van de Van Haren. Deze heb ik ook een jaar geleden gekocht, maar volgens mij is er nu een andere variant van in de winkels.

No More Drama

lente outfit

lente outfit

lente outfit

lente outfit

lente outfit

lente outfit

lente outfit

lente outfit

lente outfit

De foto’s zijn gemaakt in Arnhem bij Papendal. Jep, dat sportcomplex. Ik was met Thijs op weg naar Arnhem en toen bedacht Thijs dat het misschien leuk was om eens langs Papendal te gaan. Hij heeft hier namelijk gesport (wielrennen). Hij wilde laten zien op welk stukje terrein hij altijd trainde. En daar vlakbij was een leuk stukje natuur voor deze lente outfit foto’s! En op een zonnige lentedag is dat natuurlijk heerlijk om te doen! Ik zou zeggen: No More Drama! Haha.

Wat draag jij graag in de lente?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *