Lente en zomer kleding – wat wil ik graag weer dragen?

Hoi! Dat ik zin in het mooie weer heb, is wel duidelijk! Helemaal klaar met de regen en koude wind. Laat het zonnetje komen! Ik denk dat Nederland voor mij gewoon op de verkeerde plek ligt op de aardbol, haha. Als Nederland nou wat zuidelijker ligt, is dat toch een stuk aangenamer zou ik zeggen. Ik heb ook helemaal zin in de lente en zomer kleding die ik weer kan dragen. Welke items zou ik graag weer dragen?

Lente en zomer kleding

Blazers

De lente is nu al een tijdje aan de gang. Helaas heb ik afgelopen tijd nog dikke truien aan moeten doen. Het was nog best frisjes. En dan was een trui nog wel fijn. Nu het langzaam wat warmer wordt, trek ik mijn blazers weer uit de kast. Ik heb veel gekleurde blazers die ik graag weer aan doe. Mijn nieuwe roze en groene blazer zijn helemaal leuk voor het mooie weer. Ook mijn witte blazer is weer tof om te dragen met het mooie weer. En dan onder de blazers draag ik een oversized t-shirt. Ik hou ervan! Mocht het dan lekker warm zijn, kan de blazer uit en dan heb ik een tof geprint shirt aan. Dat zijn wel mijn favoriete looks voor de lente. Met een toffe licht gekleurde jeans eronder. Yes, helemaal leuk.

Kleur

Ook vind ik het leuk om weer spijkerjasje te dragen. Ik heb veel denim jasjes. Die kunnen super leuk op mijn gekleurde flared broeken. Mijn groene flared broek kan ook weer uit de kast. Een spijkerjack erop met daaronder weer een vrolijk shirt en ik kan het terras op. Laten we het erop houden dat ik het weer leuk vind om veel kleur te dragen en licht gekleurde jeans in de lente/zomer. Ik word daar helemaal vrolijk van.

Maxi jurken en rokken

Mocht het nog warmer worden dan vind ik maxi-jurken en rokken ook weer leuk om te dragen. Deze heb ik vorige zomer echt ontdekt. Bij OTTO hebben ze super veel maxi rokken en jurken online. De lange, zwierige jurken en rokken. Helemaal leuk! Mijn geprinte bloemen maxi-jurk ga ik zeker veel dragen. Maar ook mijn nieuwe panterprint maxi-jurk ga ik zeker veel dragen. De lange rokken draag ik graag met een oversized t-shirt of juist een schattige crop top erop. Helemaal leuk. Mijn rode maxi rok met bloemetjes ga ik ook zeker weer dragen. Een witte crop top hierop vind ik zo leuk.

Shorts en tops

Ook heb ik weer zin om mijn shorts met mom-fit aan te doen. Ik draag graag mom-jeans en nu heb ik ook een korte variant hiervan ontdekt. Laat het snel boven de 25 graden zijn. Dan kan ik deze weer aan met een crop top! Ook mijn witte short met blauwe bralette erop zou ik graag weer dragen wanneer het echt warm is. Dat is echt zo een leuke set!

lente en zomer kleding

En jurkjes!!! Eerder was ik geen grote fan van jurkjes maar ik heb er nu toch aardig wat. Vooral mijn jurkjes met wat lange mouwen vind ik erg leuk om aan te doen op een zomeravond. Mijn witte jurkje is super leuk om weer aan te doen wanneer ik wat bruiner ben ( zon, je moet echt komen!). En mijn nieuwe gebloemde jurkje wil ik ook graag aan. Met stoere boots of een slippertje. Ohja, nu ik het heb over slippers. Ook weer heerlijk om aan te hebben.

lente en zomer kleding

Ik betrap mij er ook steeds meer op dat ik mijn gekleurde sneakers aan doe in plaats van laarsjes. Ook al was het nog wat fris. Het mooie weer moet gewoon snel komen. Anders word ik gewoon verkouden met mijn lente en zomer kleding, haha.

Waar kan jij je niet op verheugen om weer aan te doen?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189