Kledingkast tour – opgeruimde kledingkast-

kledingkast tour

Hoi! Ik geef je een kledingkast tour! Mijn kledingkast was namelijk wel aan een make-over toe. Ik heb alles een beetje opgeruimd. Alles lag namelijk niet zo netjes meer en door elkaar. Nu ik in een kledingwinkel werk weet ik hoe je netjes kleding moet vouwen. Dat heb ik maar eens toegepast in mijn kast. En ik heb dingen op een andere plek gelegd, zodat het wat logischer ligt.

In deze video neem ik je mee tijdens een kledingkast tour. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met mijn kledingkast. Ik hou van kleding! In mijn kledingkast heb ik dan ook aardig wat kleding liggen. Mijn winterkleding is op dit moment nog aanwezig in mijn kledingkast, maar over een tijdje gaan de dikke truien eruit en komen de hemdjes en shortjes weer in de kast! Daar heb ik nu al zin in.

In mijn kast ligt nu alles netjes geordend. In de video leg ik uit wat er is veranderd en hoe alles nu ligt. Wie weet haal jij er tips uit voor je eigen kledingkast of andere kasten om dingen op te ruimen! Veel kijkplezier bij mijn kledingkast tour.

Kledingkast tour

En? Heb je wat gehad aan deze kledingkast tour? Haha. Ik hoop dat je er wat tips uit hebt kunnen halen. Een duimpje omhoog doen bij de video zou ik leuk vinden. En vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal! Ik ben zeker blij met de indeling van mijn kast. Alles ligt nu makkelijk en logisch. Vooral al die mandjes in de kast vind ik heel erg handig. Als straks mijn zomerkleding in de kast komt, kan ik dat ook een mooi plekje geven.

Ik ben verder heel benieuwd hoe jij je kast in hebt gedeeld. Heb jij ook bepaalde items bij elkaar? Of is het één grote puinzooi? Laat een reactie achter! 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *