Kledingkast switch – van zomer naar winterkleding-

kledingkast switch

Hoi! Een kledingkast switch. Voor degene die mij al wat langer volgen, zou dat bekend voor komen. Dit heb ik namelijk al eens eerder gedaan. Mijn kledingkast switch van winter naar zomerkleding. Het weer wordt nu helaas alleen maar kouder… de herfst en de winter zijn in aantocht. De zomerkleding is echt niet meer nodig nu. Tijd om deze op te ruimen in een andere kast en mijn winterkleding erbij te pakken. In deze video zie je deze switch. Je ziet hoe ik mijn winterkleding uitzoek en mijn kledingkast opnieuw in deel!

Het zit namelijk zo: ik ben dol op kleding (goh verrassend). Mijn kledingkast is niet overdreven klein, maar niet alles past in de kast. Zomerkleding en winterkleding gaan niet samen in mijn kast. Op een andere kamer heb ik dan ook een kleine extra ladekast staan. Hier gaan mijn echte zomer- of winterkleding in. Er is natuurlijk altijd kleding wat je het hele daar door draagt (denk aan blousejes, jasjes, T-shirts). Deze hangen altijd in mijn kast, maar echte zomer- of winterkleding niet. Dit ruil ik om het half jaar dus om.

Nu is de winterkleding weer aan de beurt. De zomerkleding gaat in de ladekast en de winterkleding komt in mijn kast. In deze video zien jullie hoe ik dat doe. Ik ga mijn kleding uitzoeken en kijken wat er eventueel weg kan… Veel kijkplezier!

Kledingkast switch

Het verbaast mij altijd weer welke kleding ik ook alweer allemaal heb, haha. Een leuke verrassing zo. Mijn winterkleding is inderdaad wat minder dan mijn zomerkleding. Ik ben ook meer een zomer type en hou echt van de zon. Daarentegen vind ik de dikke truien nu ook wel weer fijn. Lekker om in weg te kruipen. Vooral de zachte fluffy truien- love them!-.
Zoals je kon zien, is er ook nog ruimte in mijn kast voor mee, haha. Ik ken mijzelf en weet zeker dat ik deze herfst/winter nog wel nieuwe kleding shop. Daar is dan nog mooi plek voor!

Ik ben benieuwd hoe jou kledingkast is ingedeeld en of jij ook een kledingkast switch hebt?

Misschien is dit ook leuk?

13 comments

  1. Ik heb eigenlijk niet zo heel veel kledij. Voor het werk draag ik oudere kledij omdat ik die toch moet dragen onder een broekpak. Zo hoef ik niet zo vaak te switchen. Die kledij ligt steeds vooraan in mijn kast. Mooie zondagse of weekendkledij hangt in mijn 2de kast naast die voor mijn ‘werkkledij’. Zo ligt winter- en zomer, dicht bij elkaar in de kast en hoef ik niet steeds te verswitchen naargelang het seizoen 🙂 Lekker handig, vind ik voor mezelf.

  2. Ik had tot twee jaar geleden ook altijd een kledingkast switch. Maar op een gegeven moment kwam ik er achter dat ik zo veel kleding had die ik echt nooit aanhad, dat ik een heleboel heel rigoreus naar de kringloopwinkel heb gebracht. Sindsdien heb ik een lekker overzichtelijke kast 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *