Kersttrui- het kerstgevoel alvast in huis

kersttrui

Hoi! Sinterklaas is het land uit en we maken ons op voor de Kerstman. En als ik eerlijk ben, vind ik Kerst ook veel leuker dan Sinterklaas. Ja, ik ben echt meer een Kerstmens. De gezelligheid, lampjes, eten, en alles wat maar met Kerst te maken heeft, vind ik leuk. Lekker warm binnen zitten met gezellig lampjes/kaarsjes aan, love it! En wat kan niet missen tijdens de Kerst? Juist, een (foute) kersttrui! Bij mij in de kledingwinkel waar ik werk, verkopen we nu ook foute kersttruien. En, echt ze zijn geniaal grappig! Ik heb er ook eentje…..

Mr Oh Oh Oh kersttrui


Yes, dit is mijn Mr. Oh Oh Oh kersttrui. Is deze niet geniaal grappig? Ik ben al helemaal klaar voor de Kerst! Haha. De trui zit echt super chill en is lekker groot. Echt zo’n trui om in weg te kruipen. En heerlijk warm dat de trui is. Echt een Kerstrui om in de avonden aan te doen en lekker mee op de bank te kruipen.

Chillen in de kerstrui


Een lekkere warme kop chocolademelk erbij en ik ben er klaar voor, hihi. Een grote dot slagroom erbij en smikkelen, hihi. Deze combinatie is toch ook heerlijk: warme chocolademelk, sloffen aan en deze heerlijk (foute) trui!

En ga je deze trui dan serieus tijdens Kerst dragen? Geen idee eigenlijk, haha. Ik denk het wel. In ieder geval één van de twee Kerstdagen lijkt mij dat wel grappig. Eerste Kerstdag ga ik naar familie van mijn moeder en dan zal ik deze trui denk ik niet aan doen, maar tweede Kerstdag ga ik naar mijn schoonouders. Dus, bij deze zijn jullie gewaarschuwd schoonouders: ik kom in mijn blije Kersttrui: Mr, Oh Oh Oh komt op bezoek.

Deze trui is echt alleen voor de decembermaand. Op Kerstavond zit ik in ieder geval in deze trui en dus misschien met Kerst. Verder is het een lekkere chill trui voor ‘s avonds. Het leuke aan de trui is ook het bolletje dat op de muts van de Kerstman zit. So cute! Hihi. Bij de Paisley ( de winkel waar ik werk) hebben we dus nog meer van deze blije kersttruien. Ik vond deze wel het grappigst, maar we hebben er ook wat met Rudolf het rendier en nog meer kerstdingen erop. Super grappig en cute! Deze maand hangen de kersttruien nog in de winkel, daarna niet meer (logisch Merle….). Ik merk dat de truien nog best hard gaan. Veel mensen beginnen bij binnenkomst te lachen, wanneer ze deze truien zien en dan kopen ze er vaak ook nog één!

Kom zeker een keertje langs bij Paisley in Doetinchem en kom gezellig kerstruien kijken, hihi. Ik kan er wel om lachen. En tijdens de kerst is een beetje humor ook wel leuk toch?! Tijdens het werken op de koopzondagen is het ook wel lachen om deze trui aan te doen! Je tovert bij vele mensen een lach op het gezicht.

Wat vind jij van (foute) kerstruien?

Misschien is dit ook leuk?

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *