Kerstoutfit – kanten topje en leren broek

Kerstoutfit

Hoi! Het is bijna Kerst! En vandaag is mijn Kerstvakantie dan ook begonnen. Jippie! Twee weken vrij. Maar goed, omdat het bijna Kerst is, ben ik vast gaan nadenken over wat ik aan ga doen met Kerst. Dit jaar heb ik er niet speciaal iets nieuws voor gekocht. Veel jaren deed ik dat altijd: of nieuwe schoenen voor kerst, een nieuwe jurkje of nieuwe sieraden. Nee, dit jaar heb ik in mijn kast gekeken en daar vond ik kledingitems die ik leuk bij elkaar vind passen en daarmee een leuke Kerstoutfit maken.

Kanten topje en leren broek

Kerstoutfit

Van één item was ik al heel zeker: mijn rode kanten topje. Deze heb je al eens eerder voorbij zien komen in een outfit. Dit kanten topje heb ik in Engeland gekocht. Ik vind de rode kleur zo mooi en het patroontje ook. Dit topje is best netjes dacht ik zo. Daaronder natuurlijk wel een zwart hemdje. Als broek draag ik een leren broek. Deze komt van de Monki en heb ik volgens mij al een tijdje. Het is niet echt een leer leren broek, maar heeft wel een beetje een leren laagje. Ik vind de broek erg mooi.

Kerstoutfit

Als je dit zo hoort klinkt het best ordinair, haha. Leren broek en kanten topje. Maar ik vind de Kerstoutfit niet ordinair hoor, haha. Mocht ik het nou koud krijgen, dan kan ik nog een zwart suède jasje erover heen doen. Dit jasje is ook best netjes dacht ik zo. En natuurlijk zijn schoenen ook wel handig, deze suède schoenen heb ik al een tijdje en ik weet ook niet meer waar ze vandaan komen. Ze zijn in ieder geval erg leuk!

Kerstoutfit

Kerstoutfit

Kerstoutfit

Kerstoutfit
En een schattig kettinkje kan niet ontbreken. Een klein gouden serretje is een leuk detail aan de kerstoutfit.

Kerstoutfit

Kerstoutfit

Ik vind de Kerstoutfit erg leuk en ik draag die met de Kerstdagen met plezier. Het grappige detail aan de foto’s is: het regende een klein beetje toen we de foto’s maakten. Niet echt een Kerst idee, haha. Ik hoop dat het met Kerst niet regent, het liefste heb ik dat het sneeuwt. Dat geeft helemaal een Kerst gevoel!

Wat vind jij van mijn Kerstoutfit? En wat draag jij met Kerst? 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

21 reacties

  1. Nou, laat die kerstdagen maar komen. Jij bent er in ieder geval helemaal klaar voor 🙂 Je foto’s hadden het overigens ook prachtig gedaan in een met sneeuw omgeven setting!! Heb nog niet echt nagedacht over mijn kerst-outfit 🙈

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *