Kerstcadeau voor hem zoeken – mijn vriend verrassen-

Hoi! Sinterklaas is achter de rug en het volgende feest staat voor de deur: Kerstmis! Dit ziet er natuurlijk anders uit dan we gewend zijn. Maar het is even niet anders. En ook in deze tijd kunnen we er zeker wat leuks van maken! Minder mensen over de vloer betekent misschien wel minder uitgaven qua kosten aan eten en drinken. Cadeautjes kunnen altijd wel toch?! Een kerstcadeau voor hem zoeken is soms lastig. Maar misschien niet als je deze post leest!

Kerstcadeau voor hem zoeken

kerstcadeau voor hem zoeken

Thijs had als verrassing voor mij een paar kerstsokken laten bezorgen. Deze waren voor onder de kerstboom. Ik kon mijn geduld niet bewaren en had ze al uitgepakt, haha. Gezellige dikke rendier kerstsokken. Deze draag ik nu bijna elke dag, haha.

Nu ben ik zo’n iemand die denkt: als hij mij iets geeft, dan ik hem ook. En daar begon een zoektocht: kerstcadeau zoeken voor hem. Liefde van de man gaat door de maag toch? Dus iets lekkers geven is altijd leuk, maar ik wilde ook iets waar meneer iets aan zou hebben.

kerstcadeau voor hem zoeken

Kleding is iets waar elke man wat aan heeft en niet altijd zelf snel koopt toch? Nou was het niet mijn plan om Thijs een hele nieuwe set kleding te geven. Meer een set onderbroeken, sokken of een nieuw t-shirt. Dat is altijd handig en leuk toch?!

Bij HemdvoorHem hebben ze alles op het gebied van mannenkleding en hier is een kerstcadeau zoeken voor hem een eitje. Sokken, onderbroeken, overhemden, shirts, broeken en noem maar op. Alles voor de man is op deze site te vinden. En het meest handige voor deze feestmaanden: je kunt je cadeau in laten pakken!

kerstcadeau voor hem zoeken

Geen lief schattig papiertje, maar een mooie doos met een strak lint. Ik vind dat echt iets voor een man. En zo kreeg ik via de post het ingepakte cadeau voor Thijs binnen. Dit cadeautje staat al super leuk onder de boom moet ik zeggen. Je moet dan wel het geduld hebben dan om deze niet meteen uit te pakken!

Thijs en geduld? Dat gaat niet samen, haha. Dus op een zondagochtend tijdens de koffie ging het pakket open. Een mooie warme sjaal zat erin. Iets waar Thijs niet over zou denken om te kopen, maar is wel handig. Dus een goed en handig cadeau!

Cadeaupakketten

kerstcadeau voor hem zoeken

En zo hebben ze bij HemdvoorHem super veel mooie items voor mannen die leuk te geven zijn tijdens Kerst. Een mooi overhemd die hij bijvoorbeeld met oud en nieuw kan dragen! Of een setje sokken met een biertje erbij. Er zijn super veel toffe cadeaupakketten te vinden. Een fles wijn met sokken, chocolade met sokken en zo zijn er zo veel pakketten te vinden daar.

Echt ideaal als je dus op zoek bent naar een kerstcadeau voor een man. Start je zoektocht daar zou ik zeggen. Alles kan ingepakt worden en het zijn toffe pakketten. Handig! Een kerstcadeau zoeken voor hem is nog niet zo lastig.

Geven jullie elkaar cadeautjes met kerst?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1183

7 reacties

  1. we hebben geen eens een boom dit jaar hahah, we zijn er even klaar mee en als we wat willen hebben bestelen we het wel online aangezien waarschijnlijk as woensdag alles in lockdown gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *