Jumpsuit van TheMusthaves – outfit foto’s-

jumpsuit van TheMusthaves

Hoi! De jumpsuit zit mij niet zo mooi hè Merle? Sorry mama, maar dat klopt. Doe jij deze dan eens aan…. Merle trekt de jumpsuit aan en mij zit deze wel leuk. Volgens mijn moeder zit de jumpsuit perfect! Je mag hem wel houden hoor! En zo kreeg ik een jumpsuit van mijn moeder. Echt heel erg lief! Mijn moeder wilde ook wel eens een jumpsuit proberen en bestelde er eentje bij TheMusthaves. En nu heb ik hem, haha. Ik laat je de jumpsuit van TheMusthaves zien!

Helaas stond de zwarte jumpsuit mijn moeder niet helemaal oké. Ze is wat kleiner dan ik ben…. misschien dat het daar aan ligt? Toen ik hem aandeed en hij mij wel stond was ik ook wel gelijk verkocht. Wat een leuke jumpsuit! Het is een zwart strak model met opvallende knopen aan de voorkant en twee aan de achterkant. Ja, helemaal leuk! En heel lief van mijn moeder dat ik hem dan mocht houden.

Jumpsuit van TheMusthaves

jumpsuit van TheMusthaves

Ik heb de jumpsuit dan ook gelijk aangedaan tijdens een avondje stappen in Nijmegen. Ik kreeg complimenten van vriendinnen erover. Zo leuk! Die avond had ik alleen een ketting erbij gedaan en sandaaltjes. In deze outfit draag ik dezelfde ketting erbij, maar andere schoenen. De andere sandalen zien er namelijk niet meer uit door het stappen, haha. En ik vond sleehakken er gewoon leuker onder. Die zijn trouwens van de Van Haren. Maar kijk mee naar de outfit foto’s van mijn jumpsuit.

Outfit foto’s jumpsuit

jumpsuit van TheMusthaves

jumpsuit van TheMusthaves

jumpsuit van TheMusthaves

jumpsuit van TheMusthaves

jumpsuit van TheMusthaves

jumpsuit van TheMusthaves

De jumpsuit combineer ik verder met een lieve hartjes ketting van Lucardi en een tasje die ik al zoooo lang heb. Volgens mij al wel meer dan 6 jaar. Deze komt van de Pieces en is ideaal voor het uitgaan. En het tasje is ook gewoon cute! De jumpsuit zit ook erg fijn en sluit mooi aan. Normaal heb ik altijd wat wijdvallende jumpsuits, dus dit is ook wel een keer leuk. Nogmaals: bedankt mama! De jumpsuit ga ik zeker vaak dragen.

Wat vind jij van de jumpsuit van TheMusthaves?

 

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *