Jumpsuit pak met streepjes

jumpsuit pak

Hoi! Een jumpsuit vind ik echt heerlijk zitten. En het staat ook nog eens heel leuk. Je moet wel een beetje geluk hebben dat de jumpsuit je mooi zit, want alles zit aan elkaar vast. Tijdens een middagje winkelen met een vriendin in Den Haag liepen we The Sting binnen. Er was opheffingsuitverkoop. Ja, daar lopen we dan zeker een rondje rond met een grote glimlach op onze mond. En daar ergens verstopt tussen jurken hingen jumpsuits. Mijn vriendin en ik vlogen er gelijk op af. Een jumpsuit met streepjes! We waren namelijk op zoek naar zo’n ‘nette secretaresse broek ‘met streepjes, maar dit is veel leuker! Ik ging de jumpsuit passen en lucke me, hij paste! Kijk mee hoe ik de jumpsuit combineer en hoe leuk die eruit ziet!

Jumpsuit pak

jumpsuit pak
Je kunt aan mijn glimlach wel zien dat ik heel blij ben met deze jumpsuit! Ik begin gelijk met het leuke nieuws dat ik maar €15,- betaalde voor de jumpsuit. Kun je dat geloven?! Hij was namelijk eerst €59,99. Dat is een zeer leuke deal! Het is een zwart jumpsuit pak met witte strepen. Ik vind hem netjes ogen, maar tegelijkertijd ook sportief. Komt denk ik ook door het koortje in het midden.

jumpsuit pak
De lengte is precies goed. Hij valt net iets boven mijn enkels. Ik vind dit ook erg mooi. Witte sneakers eronder en go!

jumpsuit pak
Aan de achterkant zit een rits. Hiermee kan de jumpsuit aan en uit. Het is wel even een gedoe met naar de wc gaan dan, haha. Maar ik heb mezelf al geleerd om de rits zelf open en dicht te doen (moet mij wel in rare bochten wringen haha).

Met blazer

jumpsuit pak
Dan draag ik het jumpsuit pak graag met deze zwarte blazer van de H&M. Dit maakt de outfit wat netjes. Maar door de witte sneakers zit er toch nog een speels effect in. I like it!

jumpsuit pak

jumpsuit pak

jumpsuit pak

Met destroyed spijkerjack

jumpsuit pak
En outfit twee is met mijn destroyed spijkerjack die je in een eerdere outfit post al tegen kwam. Deze combinatie is wat sportiever en speelser. Ik vind het leuk met een spijkerjack en die witte sneakers (die komen trouwens van de Van Haren). Ook een zeer leuke variant met mijn jumpsuit pak.

jumpsuit pak

jumpsuit pak

jumpsuit pak

Ik ben helemaal happy met dit jumpsuit pak. Hij zit lekker en mooi. Je kan hem op vele manieren combineren. Ik hou ervan! Mijn schoonmoeder maakte de mooie opmerking: ‘hé een gevangenispak!’ Haha, grappig hoor ;). Door de streepjes lijkt het inderdaad een beetje zo. Maar het is een mooi jumpsuit pak. Echt mazzel dat ik hier tegenaan liep.

Wat vind jij van het jumpsuit pak?

Misschien is dit ook leuk?

14 comments

  1. Super leuk! En inderdaad echt een koopje. Ik vind het leuk dat de streepjes verticaal zijn op de benen, en horizontaal op het bovenstuk. Dit maakt het nog net iets specialer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *