Jumpsuit outfit: Know Your Power

jumpsuit outfit

Hoi! Een jumpsuit zit zo fijn! Oké, het is alleen een ‘dingetje’ als je gaat plassen. Dan moet letterlijk alles uit. Maar hé dat heb ik ervoor over, haha. Een tijdje geleden heb ik een blauwe jumpsuit gescoord bij de Bershka. En mijn schoonzusje Rianne ook. Tijdens onze vakantie hebben we deze jumpsuit beide meengenomen. Tijdens een uitstapje naar het Amfitheater in Pula hadden we beide de jumpsuit aan. Ik zeg: hello outfit foto’s!

Jumpsuit Bershka

jumpsuit outfit

De blauwe jumpsuit komt van de Bershka en kostte dacht ik iets van 18 euro?! Het is een hele mooie en opvallende blauwe kleur. Aan de zijkant staat een gave tekst: Know Your Power. Ja, die is mooi! Verder is het best een dikke stof. Die dag was het boven de 35 graden in het Amfitheater, dus dat was maar een beetje zweten joh (wahaha). De jumpsuit zit wel wat ruim. Bij mijn benen lijkt het eerder een jurkje, maar als je goed kijkt zie je dat het een broekje is. Ik vind dat wel grappig.

En nog een leuk detail aan de jumpsuit outfit foto’s! Rianne en ik dragen beide een zilveren ketting een hartje of meerdere hartjes. De mijne komt van de Lucardi en de ketting van Rianne van My Jewellery. En als we dan toch met stylen bezig zijn: beide dragen witte Adidas sneakers, haha. Tja, we hadden die dag een matching outfit (natuurlijk expres gedaan voor de outfit foto’s).

jumpsuit outfit

De outfit foto’s zijn dus gemaakt in het Amfitheater in de stad Pula. Het was heel erg mooi om dat te zien en er waren veel mooie plekjes voor foto’s! In deze vlog zie je het dagje Pula. Maar laten we eerst maar eens de jumpsuit outfit foto’s kijken: Know Your Power!

Jumpsuit outfit

jumpsuit outfit

jumpsuit outfit

jumpsuit outfit

jumpsuit outfit

Know Your Power!

jumpsuit outfit

jumpsuit outfit

jumpsuit outfit

Het grappige aan deze foto’s vind ik ook dat de stoeltjes in het Amfitheater matchen met de jumpsuit, haha. Ongeveer dezelfde kleur blauw! En dan maken we nog wat ‘fancy’ foto’s in een inham van een oude steen, haha.

jumpsuit outfit

jumpsuit outfit

jumpsuit outfit

Wat vind jij van onze blauwe jumpsuit outfit?

Misschien is dit ook leuk?

17 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *