Jet Leg Mood outfit – comfi vliegen-

Jet Leg Mood outfit

Hoi! Een Jet Leg Mood outfit. Wat is dit dan? Nou, op mijn vakantie in Portugal vond ik een super grappig shirt. Met de tekst: Jet Leg Mood. Ik moest er zo om lachen. Ik begin reizen steeds leuker te vinden en heb dan ook wel eens last van een Jet Leg. Dit shirt moest dus mee. En zo heb ik een fijne outfit ontdekt voor het vliegen.

Jet Leg Mood shirt

Jet Leg Mood outfit

We zijn namelijk een dagje gaan shoppen in het grootste winkelcentrum van Lissabon. Daar zag ik bij de Pull & Bear leuke shirtjes liggen voor 5 euro. Geen geld dus. Mijn oog viel gelijk op de tekst: Jet Leg Mood. Hoe grappig is deze. En voor 5 euro is dat zeker een leuk idee.

Even passen het ik stond al bij de kassa met het shirtje. Nadat ik deze thuis uitpakte zag ik misschien wel het leukste detail aan het shirt. Er staat nog een klein vliegtuigje op (meer als een soort van merkje). Echt zo grappig!

Jet Leg Mood outfit

Het is gewoon een katoenen shirtje en dat zit altijd heel fijn. En hoe grappig is het om in dit shirtje te vliegen of te reizen. Wanneer ik een volgende keer ga vliegen, doe ik dit shirtje zeker aan. En zo heb ik al helemaal een ‘ reis outfit’ in gedachte. Of beter gezegd: een Jet Leg Mood outfit.

Jet Leg Mood outfit

Wanneer je gaat vliegen wil je het liefst kleding aan wat het fijnst zit. Ik draag dan dus mijn shirtje met een heerlijk losvallende broek. Ik noem dit altijd mijn sjappie broek. Geen idee waarom… Ik denk omdat het kruis wat lager zit en de broek wat losser valt. Dat zit echt heerlijk.

En mocht het wat frisser zijn dan gooi ik mijn spijkerjack eroverheen. Dit is een oversized model en zit dus ook heerlijk. Ja, als ik ga reizen wil ik vooral kleding die lekker zit.

Comfi vliegen

En dan bedoel ik ook alles. Ik trek zelfs mijn meest fijn zittend bh aan en ondergoed wat ik fijn vind. Het liefst geen string, maar gewoon een katoenen hipster. Bij Yourbamboobasics.com heb je bijvoorbeeld heel fijn ondergoed. Dit is gedeeltelijk gemaakt van Bamboe. Het voelt zacht aan en absorbeert vocht goed. Voor de mensen onder ons, die vliegen niet heel chill vinden is dat fijn.

Jet Leg Mood outfit

Ja, als ik ga vliegen denk ik echt wel aan wat ik aan doe. Ik draag het liefst slippers onder deze outfit. Maar in het vliegtuig krijg ik snel koude voeten. Vaak neem ik dan ook een paar dikke sokken mee die ik in het vliegtuig aantrek. Of ik draag gewoon sneakers. Die zitten ook altijd fijn.

Jet Leg Mood outfit

Dit is zo wel mijn Jet Leg Mood outfit dan. Heerlijk een comfi outfit voor het reizen, maar natuurlijk ook leuk om zo te dragen dacht ik zo!

Fasten seatbelts: we gaan omhoog!

Wat draag jij vaak tijdens het reizen? 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *