Je outfit opfleuren? Dit zijn goede tips!

je outfit opfleuren

Een gastartikel over mode en je outfit opfleuren. Dit zijn goede tips…..! 

Ben jij gek op het dragen van basics, maar wil je voorkomen dat je outfit wat saai wordt? Dan is het goed om te kijken naar hoe je jouw outfit een beetje vrolijkheid kan geven. Dit is op verschillende manieren mogelijk. Benieuwd naar hoe jij jouw outfits kunt opfleuren? Wij zetten wat tips op een rijtje, dus lees snel verder als je wilt weten hoe je dit aanpakt.

Je outfit opfleuren

Leuke sokken

Als jij er niet saai uit wilt komen te zien als je de deur uitloopt, kan het een idee zijn om leuke sokken te dragen. En hierbij hebben we het dan niet over standaard zwarte of witte sokken, maar over iets opvallendere sokken. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld sokken met een printje of in een fellere kleur.

je outfit opfleuren

Waar je ook over na kunt denken, zijn Happy Socks voor dames. Zulke vrolijke sokken zorgen er meteen voor dat jouw outfit meer vrolijkheid uitstraalt. Het is dan wel opvallend, maar vrolijk word je er wel van. Deze sokken kun je buiten de deur dragen, maar ook voor in huis zijn ze ontzettend leuk. 

Sieraden

Een goede manier om je outfit wat op te fleuren, is door sieraden te dragen. Door sieraden te dragen, zal je al direct een andere uitstraling hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paar mooie oorbellen, een ketting, horloge, armband of ring. Je kunt gaan voor standaard gouden of zilveren sieraden, maar er zijn tegenwoordig ook genoeg kleurrijke sieraden te koop. Als jij het leuk vindt om je uitstraling op te leuken, kan dit ook iets zijn om te overwegen.

Een leuke tas

Een accessoire waar je ook een groot verschil mee kunt maken, is een leuke tas. Als je een tas draagt, speelt dit namelijk een grote rol in hoe jouw outfit eruit komt te zien. Een leuke tas kan er dus zeker voor zorgen dat jouw outfit opgefleurd wordt. Als je neutrale kleuren draagt, kan het leuk zijn om voor een iets opvallendere tas te kiezen. Zo wordt het een vrolijker geheel en hoef je jezelf niet druk te maken over dat je saai de deur uitloopt.

Kleurrijke riem

Je outfit opfleuren kun je ook doen door een kleurrijke riem te dragen. Als je basics draagt in bijvoorbeeld neutrale kleuren als zwart, wit of grijs, dan is het wel zo leuk als daar wat kleur aan kan worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan een kleurrijke riem om je broek of om een jurkje. Dit zorgt ervoor dat jouw outfit er anders uit komt te zien en allesbehalve saai wordt. Riemen zijn er in talloze soorten en kleuren, waardoor je hier alle kanten mee op kunt. Een riem in een fel kleurtje of riem met printje: je mogelijkheden zijn eindeloos. 

je outfit opfleuren

Deze dingen hierboven kunnen jou erbij helpen om je outfit op te leuken. Door slechts wat dingen toe te voegen kun je jouw outfit namelijk een andere uitstraling geven. Zo kun jij gewoon vaak basics blijven dragen en hoef je jezelf niet druk te maken over saaie kleding!

Je outfit opfleuren? Hopelijk heb jij wat aan deze handige tips gehad!

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *