Ik heb een Michael Kors tas !

ik heb een Michael Kors tas

Hoi! Ja, het is echt waar. Ik heb een Michael Kors tas! Deze heb ik tijdens mijn vakantie in Los Angeles gescoord. En ik ben er zo blij mee! In deze post laat ik je de tas zien en hoe ik er aan kom. Want ik heb er natuurlijk niet de volle pond voor betaald. Maar ik kan je wel zeggen: het is een goed gevoel als je met zo’n tas de winkel uit loopt. Heerlijk zeg.

Outlet Michael Kors

Op weg naar Las Vegas zijn we bij de Outlets gestopt. Hier vind je dure merken voor een leuk prijsje. En zo liepen wij de Michael Kors winkel binnen: mijn schoonmoeder, schoonzusje en ik. Rianne en Monique hadden al gauw een leuke tas gevonden. Normaal kosten die dingen over de 300 dollar! Maar er waren nu veel kortingen dat je op omgerekend ongeveer 90 euro uit kwam. Dat is nog eens een leuke deal voor een merk tas dachten we.

ik heb een Michael Kors tas

Ook ik zag super veel leuks, maar heb ik echt zo veel geld over voor een tas? Joey zei nog tegen mij: op de terugweg komen we hier weer langs, dan kan je er altijd nog een halen. Ondertussen hadden Rianne en Monique een tas gekocht (Rianne kreeg hem als verjaardagscadeautje).

Ik had niks…. Maar het kriebelde wel. En ja hoor: op de terugweg wilde ik toch even kijken. Ik had mijn oog al wel op een zwarte tas met de letters MK over de hele tas laten vallen. Alleen nu zag ik deze in een grotere variant. En die vond ik wat handiger. En voordat ik het wist stond ik bij de kassa.

En nu heb ik een Michael Kors tas!

En het gevoel als je de winkel uitloopt met zo’n tas. Zo fijn kan ik je vertellen! Omgerekend heb ik 96 euro voor de tas betaald. Althans, dat dacht ik. Toen ik buiten kwam, vertelden Rianne en Monique dat ik een groot deel ervan voor mijn verjaardag krijg. Echt super lief! Dankjulliewel!

En dit is de geschiedenis achter deze geweldige tas. Ik kan echt merken dat het een merk tas is. Hij is super stevig en zo goed afgewerkt. Heel mooi! Er zit één groot middenvak in en wat kleine zijvakjes daarin. Aan de achterkant zit nog wel een plat zijvak.

De tas is best ruim. Mijn spulletjes passen er makkelijk in: brillenkoker, portemonnee, sleutels, Labello en dat soort dingen. Als ik naar mijn werk ga, kan ik zelfs nog een flesje water erin meenemen en mijn boterhammen in een zakje. Maar dan zit de tas ook wel echt vol en gaat de rits lastig dicht.

Ik ben echt zo blij met deze tas. En ga hem zeker veel gebruiken. Als je ooit naar Amerika gaat, zou ik zeggen: breng een bezoekje aan een outlet van de Michael Kors. Het is je geld waard! En wie weet kan jij dan ook zeggen: Ik heb een Michael Kors tas!

ik heb een Michael Kors tas

Wat vind jij van de Michael Kors tas?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191

17 reacties

  1. Ik vind het een super tas Merle, die zou ik zo ook kopen 🙂 En super gaaf dat je een deel voor je verjaardag hebt gekregen, die outlet stores zijn fantastisch, als ik in Amerika ben, ga ik er ook altijd heen en koop sowieso een nieuwe Levi’s. Ik snapte dus helemaal 😉

  2. Ik vind het een hartstikke mooie tas en blij om te zien dat jij er zo blij mee bent! Zelf hou ik van wat kleinere en compacte tassen, alhoewel dat niet altijd even handig is. Geniet van je nieuwe aanwinst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *