Ibiza badpak outfit – strand van Rovinj

Ibiza badpak outfit

Hoi! Een tijdje geleden heb ik bij de Primark een badpak gekocht. Ja Merle, een badpak?! Ja echt! Merle die altijd zei: een badpak is niks voor mij en ga ik nooit dragen. Haha, so wrong! Thijs zag dit mooie rode badpak hangen en zei: pas eens! Hij stond ook nog eens heel leuk. Niet alleen om in te zwemmen, maar ook leuk als fashion item dacht ik. En dat voor 5 euro! Natuurlijk moesten er foto’s gemaakt worden van het Ibiza badpak. Vandaar deze Ibiza badpak outfit!

Ibiza badpak outfit

Strand Rovinj

In Kroatië ben ik met Thijs naar een strandje in Rovinj geweest. Hier hebben we outfit foto’s gemaakt van mijn Ibiza badpak. Echt een hele mooie plek is dit. Op de achtergrond zie je het oude gedeelte van Rovinj. In deze vlog zie je ook de twee dagen dat we naar Rovinj zijn geweest. Via een taxiboot zijn we daar naar een eiland geweest met een mooi strand. Daar heb ik in de zee gezwommen. Het strand waar deze foto’s zijn gemaakt is een andere, maar ook zeer mooi!

Ibiza badpak

Het badpak dat ik draag is dus van de Primark. En er staat heel groot: Ibiza op. Zo leuk! Ik wil ook nog heel graag eens naar Ibiza. Je moet wat te dromen hebben hè?! Omdat ik niet helemaal in mijn badpak op deze Ibiza badpak outfit foto’s wil (en het badpak is best laag uitgesneden), heb ik er een wit broekje overheen gedaan. Deze komt van The Sting en vind ik leuk staan. Het rode en witte contrast vind ik erg gaaf. Daaronder draag ik slippers met de tekst: beach please. Deze komen van de Hunkemöller.
Een hele vrolijke en zomerse outfit. En daar maken we veel (ik herhaal: veel) foto’s van! Haha.

Ibiza badpak outfit

Ibiza badpak outfit

Ibiza badpak outfit

Ibiza badpak outfit

Ibiza badpak outfit

Ibiza badpak outfit

Ibiza badpak outfit

Ibiza badpak outfit

De rug is ook wat lager uitgesneden. Dat vind ik heel erg mooi aan het badpak. En zie je de rode bult op mijn been? Jep, ik zat onder de muggenbulten…. Niet heel charmant, maar ja, ze gaan vanzelf weer weg. En natuurlijk maak ook ik graag wat foto’s van de mooie omgeving! Die kun je in deze weekupdate zien.

Ibiza badpak outfit

Ibiza badpak outfit

Ibiza badpak outfit
En we blijven vloggen hè, haha.

Ik vind het badpak echt heel erg tof. Een mooie knal rode kleur met een leuke tekst. En met het witte broekje is het zeker een leuke outfit om te dragen! En dit is de eerste locatie van outfit foto’s die ik in Kroatië heb gemaakt. Geloof mij: er volgen er nog meer, haha. Zo veel mooie plekken daar!

Ibiza badpak outfit

Wat vind jij van mijn Ibiza badpak outfit? 

 

Misschien is dit ook leuk?

22 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *