Hunkemöller Fabrieksverkoop shoplog

Hunkemöller Fabrieksverkoop shoplog

Hoi! Daar is de Hunkemöller Fabrieksverkoop shoplog! Vorige week ben ik namelijk naar de Hunkemöller Fabrieksverkoop in Eindhoven geweest. En natuurlijk ben ik daar goed geslaagd. In deze shoplog laat ik mijn aankopen zien en ik heb ook een mini vlog van de dag dat we naar de verkoop gingen. Althans, ik heb een paar beelden van de hal gemaakt. Heb je een idee hoe dat eruit ziet.

Er is ook al een artikel over de Hunkemöller Fabrieksverkoop online gekomen met allemaal tips en tricks. Mocht je er zelf een keer heen gaan, is het misschien handig om dat door te lezen. Na één bezoek heb ik namelijk wat handige trucjes gevonden om optimaal te slagen. Maar we zijn natuurlijk ook benieuwd naar mijn aankopen. Wat heb ik daar allemaal voor 2,50 gescoord? Ja, alle items waren die dag namelijk €2,50. Echt super leuk! Kijk mee wat ik allemaal kocht in deze Hunkemöller Fabrieksverkoop shoplog.

Hunkemöller Fabrieksverkoop shoplog

Super tof hè al deze items?! Ik ben echt super blij met al mijn aankopen. En dat voor een bedrag van 25 euro! Zo fijn en leuk dit. En voor meer dan 200 euro bespaard. Wow! Wanneer er weer een Hunkemöller Fabrieksverkoop in de buurt is, zou ik denk ik nog wel eens gaan. Het is echt heel leuk en je kan supergoedkoop leuke items scoren.

En wie weet komt er dan nog een Hunkemöller Fabrieksverkoop shoplog. Maar je moet natuurlijk ook weer niet te vaak naar zoiets gaan. Zo veel bikini’s, bh’s en slips heb je nou ook weer niet nodig, haha. Je kan er maar één tegelijk aan per dag toch?!

Vond je deze video leuk? Doe dan een duimpje omhoog (zou ik heel fijn vinden) en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal! Ik ga nu twee slips en vier bh’s over elkaar dragen en alles wat ik nog meer heb gekocht, haha. Grapjeee. Hoewel, als ik die grote trui erover heen doe, zie je er niks van. Wahaha.

Wil jij eens naar een Hunkemöller Fabrieksverkoop?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *