Houthakkers blouse meets influencer shirt -outfit-

houthakkers blouse meets influencer shirt

Hoi! Een herfstoutfit dat leek mij in deze tijd wel toepasselijk. Een houthakkers blouse meets influencer shirt. De korte broekjes en hemdjes zijn weg en ik heb meer bloezen, shirtjes en truien in de kast liggen. Nu heb ik al best lang een rode houthakkers blouse. Die waren een tijdje terug helemaal in. Maar nog steeds zie je van die geruite bloezen en ik vind die erg leuk. De rode houthakkers blouse die ik heb, heb ik al zo’n 3 jaar denk ik. Best lang al! Maar deze blijft gewoon zo leuk. Ik haalde hem weer eens na lange tijd tevoorschijn na de zomer en had er gelijk een leuke outfit mee te pakken.

houthakkers blouse meets influencer shirt

Blouse en shirt

De houthakkers blouse meets influencer shirt. Jep, een shirtje waarop de tekst: Influencer staat en daarop combineer ik mijn houthakkers blouse. Ik vind dit best een grappige combinatie. Ik had deze combinatie nog niet eerder bedacht. Totdat ik laatst een leuk ander shirt zocht voor onder mijn houthakkers blouse. Mijn influencer shirt heb ik ook al wel een tijdje en blijft één van mijn favo shirt. Ik vind de tekst die erop staat zo tof en dat het shirt een beetje kapot is aan de bovenkant vind ik helemaal gaaf. Het zwarte met rode contrast van de outfit spreekt mij  erg aan.

houthakkers blouse meets influencer shirt

Jeans en schoenen

Daaronder draag ik een jeans die niet heel bijzonder is. Volgens mij komt deze van de H&M. Om de outfit een speels effect te geven heb ik de pijpen van de broek wat omgeslagen (me like it).  De blouse komt trouwens van de Primark en kostte 13 euro weet ik nog. Super goedkoop. En het influencer shirt komt van de Stradivarius en kocht ik in de sale voor maar 6 euro! Een cheap outfit dus. Behalve mijn schoenen, haha. Deze zijn van Adidas. Maar ik vind de outfit niet goedkoop ogen. Echt heel leuk! De zonnebril had ik die dag nog nodig, want er scheen nog een lekker herfstzonnetje.

Houthakkers blouse meets influencer shirt

houthakkers blouse meets influencer shirt

houthakkers blouse meets influencer shirt

De foto’s van deze outfit zijn gemaakt in Zutphen. Ik was daar een paar weken geleden toen er een Chocoladefestival was. Het was mooi weer die dag en ik kon lekker in deze outfit door de leuke straten van Zutphen lopen. En veel chocolade eten, hihi. Dit straatje vond ik heel schattig en daar wilde ik graag de foto’s maken.

houthakkers blouse meets influencer shirt

houthakkers blouse meets influencer shirt

Ik word blij van deze outfit en ga deze zeker vaker dragen in de herfst. In de winter zal deze blouse wat te koud zijn. De blouse blijft erg leuk en ik houd er van. Ik ben wel benieuwd wat jij van de outfit houthakkers blouse meet influencer shirt vind. Laat een reactie achter en of jij ook zo van houthakkers bloezen houdt?!

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

14 reacties

  1. Een hele leuke outfit Merle. Zelf heb ik geen houthakkersblous.
    Ik ben sowieso niet heel handig met uitzoeken van (voor mij) flatteuze outfits maar ik vind het wel heel leuk om te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *