Hoe trendy te zijn met sportschoenen?

trendy te zijn met sportschoenen

Hoi! Hoe trendy te zijn met sportschoenen? Of beter gezegd sneakers die eruit zien als sportschoenen. Een sportieve sneaker dus. Hoe combineer je deze met je outfit? En hoe doe ik dat? Lees snel verder.

Hoe trendy te zijn met sportschoenen?

Onder een jeans

Een sportieve sneaker kan perfect onder een jeans. Hierdoor krijg je een stoere en sportieve look. Wanneer je een sneaker met een drukke print of opdruk hebt, kan deze je jeanslook opfleuren. De sneakers vallen dan lekker op onder je spijkerbroek. Een erg leuk detail. Onder jeans kan eigenlijk alles wel. Zo ook de air jordan 1 mid. Een hoge sneaker in verschillende leuke kleuren. Deze is te bestellen op deze site.

Hoe tof zijn mijn eigen Girls-Things sneakers?

Onder een jurk of rok

Sportieve sneakers onder een strak pak of een nette jurk maken de look casual. Hierdoor kan je de jurk naar iedere gelegenheid dragen. Hoe ideaal?! Onder een lange jurk of juist een korte jurk. Sneakers kunnen tegenwoordig altijd. Geen pijnlijke voeten door hakken onder je jurkje. Nee joh, we wandelen de avondvierdaagse op de sneakers in ons jurkje. Ook in de winter kun je je favoriete jurkje aan met sneakers. Ook met een legging of panty is dat prima te dragen.

trendy te zijn met sportschoenen

Ook onder een rokje of rok is een sneaker leuk te dragen. Sneakers onder een spijkerrokje en een oversized t-shirt erop. Super toffe look. Ik draag het graag. Ook onder een lange rok kunnen sneakers prima. Kijk wel een beetje over de sneaker qua kleur overeen komt met de rok. Dat is wel het mooiste.

Sokken?

En dan de vraag sokken of geen sokken? Ik draag zelf wel graag halve sokjes in mijn sneakers. Met blote voeten vind ik persoonlijk nooit fijn. Halve sokken die iets boven je sneaker uitpiepen is geen probleem. Zeker niet wanneer deze wit of zwart zijn. Valt nauwelijks op.

trendy te zijn met sportschoenen

Maar ook gekleurde sokken is tegenwoordig geen probleem. Eigenlijk kan alles. Ook hogere sokken die boven je sportieve sneakers uitkomen. Helemaal van die sportsokken zijn ‘hot‘. Ik vind het een grappige look. Zelf heb ik die hoge sportsokken niet maar ik zie het mij wel dragen. Onder een korte broek of spijkerrokje en dan een oversized shirt erop. Love it!

Hoe trendy te zijn met sportschoenen? Eigenlijk kan dit op vele manieren en met vele looks. Sportieve sneakers zijn overal wel mee te combineren. Mijn nieuwe sneakers zo ook. Het zijn licht gekleurde sneakers die ideaal zijn onder mijn jeans maar ook super tof onder jurkjes staan. Ik ben er blij mee!

Mij kun je dan ook uittekenen in sportieve sneakers. Ik heb er veel en draag ze graag. Loopt fijn en staat fashionable.
Who is with me?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *