Hemd voor Hem sokken – cadeautip voor de feestdagen?

hemd voor hem sokken

Hoi! De feestdagen komen eraan. Aangezien het er allemaal wat anders uit ziet dan we gedacht hadden begin dit jaar, moeten we er toch wat van zien te maken. En wij kunnen dat zeker! Met alle beperkingen zijn Sint, Kerst en Oud & Nieuw best leuk te vieren. Eén ding wat zeker niet veranderd zijn: cadeautjes. Voor mannen een leuk cadeau vinden is altijd een lastig ding. Wie weet zijn sokken van Hemd voor Hem wel een idee!

Hemd voor Hem sokken

hemd voor hem sokken

Een klein cadeautje geven tijdens de feestdagen is altijd leuk. Wij doen dit ook vaak. Vaak zijn het kleine items waar je ook nog wat aan hebt. In mijn geval een mooie bh (oké, heeft mijn vriend ook wat aan, hahahah). Of een paar grappige sokken, een fijne chill trui en ga zo maar door.

Ik geef ook vaak iets ‘ te dragen’ aan mijn vriend of vader cadeau. Een paar sokken of onderboeken is altijd handig en leuk toch?! Wat dacht je van deze grappige Hemd voor Hem sokken van het merk: Tommy Hilfiger. Mijn vriend zou deze sokken nooit zo kopen. Wij zijn sowieso niet zo merk gericht en ‘ met een paar simpele zwarte Primark sokken zit ik toch ook goed’ zou hij zeggen.

hemd voor hem sokken

Hoe leuk is het dan om met de feestdagen juist iets aparts cadeau te geven. ‘ Ze zitten zeker heel erg fijn’  hoor ik Thijs zeggen. Kijk: ‘ ik loop op designer sokken.’  En we kunnen zo nog wel even doorgaan. Hij is er dus blij mee!

Het merk Tommy Hilfiger is natuurlijk een erg mooi merk. Kleding ervan is vrij prijzig. De sokken vielen reuze mee qua bedrag (rond de 10 euro volgens mij). Heb je toch iets van een echt merk aan, maar voor een betere prijs. Ik zou de hele dag op mijn sokken rondlopen dan, haha.

hemd voor hem sokken

Meer cadeau tips!

Deze Hemd voor Hem sokken zijn natuurlijk leuk. Maar op de site van Hemd voor Hem staan nog veel meer leuke sokken van andere merken. Zo zie ik ook voor de feestdagen een leuke sokken box van Happy Socks. Die zijn toch ook leuk om te geven?!

Geen Hemd voor Hem sokken, maar juist iets anders van een mooi merk. Ook hebben ze voor een leuke prijs onderbroeken van bekende merken. Ook altijd gaaf om te geven. Met onderboeken zit je na mijn idee nooit verkeerd bij de heren. Daar kunnen ze er nooit genoeg van hebben. En dan van een mooi merk. Dadelijk loopt ie de hele dag in de onderbroek rond hoor…. Haha.

Een mooi t-shirt kan ook geen kwaad. Of juist een sjiek overhemd. Op de site van Hemd voor Hemd staan zo veel leuke dingen voor mannen. De items kun je laten inpakken in leuke boxen. Zo oogt het echt als een mooi cadeautje voor de feestdagen.

Mijn vriend huppelt voorlopig met deze Tommy Hilfiger Hemd voor Hem sokken door het huis. Eens kijken of ik hem met de feestdagen een bijpassende onderbroek geef…..

Wat geef jij een man vaak cadeau tijdens de feestdagen? 

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Misschien is dit ook leuk?

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *