Hemd Voor Hem: shoppen en cadeautips voor mannen

Hemd Voor Hem

Hoi! Met mannen shoppen is makkelijk. Laat ik het zo zeggen: met mijn vriend of vader shoppen is makkelijk. Ze lopen het liefst één winkel in en kopen daar alles wat ze nodig hebben. Zit het goed? Dan neem ik het. Wij vrouwen zijn daar wat anders. We willen graag altijd even verder kijken…. Herkenbaar? Omdat mijn vader en vriendje dan ook maar meelopen wanneer ik toch nog even wil verder kijken, heb ik ze verrast met een leuk cadeautje van Hemd voor Hem. Daar hebben ze namelijk Happy Socks! En daar wordt je happy van!

Hemd Voor Hem

Hemd Voor Hem

Hemd Voor Hem is dé online webshop voor mannen. Alles wat een man aan kleding nodig heeft is hier te vinden. Ze zijn gespecialiseerd in strijkvrije overhemden, maar hebben daarnaast alles wat een man nog meer nodig heeft. Hoe handig is dat?! Aangezien mijn vader en vriendje beide wel wat nieuwe onderbroeken konden gebruiken heb ik met mijn moeder wat vrolijke en leuke onderbroeken uitgezocht. Daarnaast kwam ik Happy Socks tegen. Voor Thijs vond ik dit wel een leuk idee. Thijs houdt wel van vrolijke en grappige sokken.

Ondergoed

Hemd Voor Hem

Hemd Voor Hem

Maar laten we beginnen met de onderbroeken. Voor beide hebben we een leuk setje onderbroeken van het merk: Muchachomalo. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar deze onderbroeken voldoen aan de eisen van de mannen: stretch, niet te lang en niet te kort. Voor mij vader hebben we een grijze en blauwe en voor Thijs twee blauwe. Waarvan een met een vrolijk printje. De onderbroeken zitten fijn volgens de mannen en hebben een zachte band aan de bovenkant. Dat voelt hee fijn!

Happy Socks

Hemd Voor Hem

Hemd Voor Hem
En dan de Happy Socks. Ik word hier serieus echt heel vrolijk van! Wat een feestje aan je voeten is dit, haha. Thijs moest er gelijk om lachen. We hebben gekozen voor een geel paar met een soort aardbeitjes erop en een zwart paar met hartjes en sleuteltjes. Dit deed mij denken aan de slotjesbrug in Parijs, waar Thijs en ik een slotje hebben opgehangen. De sokken voelen dik aan en zijn best lang. Maar volgens Thijs zitten ze lekker.

Hemd Voor Hem

Hemd Voor Hem

De Happy Socks zijn ook een leuk idee als cadeautje dacht ik zo. Vaak is het lastig te bedenken wat je mannen cadeau kan doen. Dit is zeker een leuk en grappig cadeau! De mannen zijn in ieder geval erg blij met de onderbroeken en de sokken. Hemd voor Hem heeft echt veel items in verschillende prijsklasse, maten, vormen en noem maar op. Echt heel erg handig voor mannen die niet zo van het shoppen in winkels zijn. Online kun je hier dus ook veel krijgen!

Hemd Voor Hem

Hopelijk gaan de mannen nu weer een paar keer mee shoppen en vinden ze het niet erg om nog even een paar winkels verder te kijken….. En wij vrouwen zijn weer blij met deze onderbroeken en sokken. Zien mijn vader en Thijs er weer lekker vrolijk uit, haha.

Ken jij de webshop Hemd Voor Hem al? 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *