Hemd Voor Hem – nieuwe blouse voor schoonvader

Hemd voor Hem

Hoi! Op het gebied van mannenkleding kom ik steeds meer te weten. Mijn vriend heeft natuurlijk nieuwe kleding nodig en ik zoek dat vaak samen met hem uit. Ook mijn schoonvader komt wel eens voor kledingadvies bij mij. Hij wil al lange tijd een mooie blouse. Voor nette gelegenheden bijvoorbeeld. Gelijk keken we op de site bij Hemd Voor Hem. Een geslaagde actie. Ik laat je de nieuwe blouse zien en vele voordelen van de site.

Hemd Voor Hem

Op de site van Hemd Voor hem vind je zo veel verschillende blouses. Verschillende merken, lengtes, vormen, maten en ook strijkvrije overhemden. Dat laatste leek mij zeer handig. Thijs heeft ook een overhemd van Hemd Voor Hem. Deze had hij aan met de bruiloft van onze vrienden. Dit was geen strijkvrij overhemd. Ik stond de blouse voor die tijd dus te strijken. Pppff dat was wel even een gedoe voor iemand die dat eigenlijk nooit doet. Voor mij dus best een klusje. Voor de mannen onder ons al helemaal denk ik.

Mijn schoonvader zie ik bijvoorbeeld ook niet snel zijn overhemd netjes strijken. Een strijkvrij overhemd lijkt mij een ideale optie voor hem. Bij Hemd Voor Hem heb je dus ook de keuze uit strijkvrije overhemden. Hoe ideaal?! Mijn schoonvader heeft eigenlijk helemaal geen ‘nette’ kleding. Ja wel een polo shirtje maar een blouse is er niet in zijn collectie kleding.

Blouse voor schoonvaders

Hemd voor Hem

Tijd om er eentje aan te schaffen. Er zullen vast momenten komen dat je een nette blouse aan moet. Nu weet ik dat hij laatst op een site heeft gekeken naar een blauw overhemd. Deze heeft hij besteld maar paste helaas niet. Bij Hemd Voor Hem kun je verschillende maten bestellen. Veel verschillende boormaten dus zo zit altijd de juiste maat er tussen.

Hemd voor Hem

Van het merk Marvelis heb ik een blouse gekozen voor mijn schoonvader. Dit merk kende ik verder niet maar de blouse ziet er super mooi uit. Deze is helemaal van katoen dus ook geen zweetstof. Aangezien het een licht blauwe blouse is, kun je zweetplekken snel zien. Dat is een katoenen blouse wel fijn. Dat ademt lekker.

Hemd voor Hem

Het leuke detail vind ik de mouwen aan de binnenkant. Deze kun je leuk omslaan en zo heb je een donkerblauw detail aan de blouse. Hoe leuk is dat! Ik vind dit ook een speels effect geven. Zo krijg je geen ‘statige’ blouse. Ook erg handig: de blouse schijnt niet door.

De Marvelis blouse vind ik erg mooi. Deze blouse is er ook in andere kleuren. En er zijn nog veel meer strijkvrije overhemden te vinden op de site van Hemd Voor Hem. Maar naast overhemden zijn er ook truien, polo’s, sokken, onderbroeken en noem maar op te vinden voor de man. Mooie en goede merken! Een ideale site voor de man.

Mijn schoonvader is blij met de blouse. Wanneer we een feestje hebben, kan hij deze mooi aan. Daar houd ik je aan schoonvaders, haha.

Hemd voor Hem

Koop jij wel eens een blouse voor je vriend/man of schoonvader, haha?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.