Graphic jacket & tiger shirt outfit post

Graphic jacket & tiger shirt outfit

Hoi! It’s time for another outfit post! Een tijdje terug heb ik twee hele gave spijkerjacks bij Shein besteld. Eentje daarvan staat al op mijn blog in een outfit post. De ander nog niet en dat terwijl die nog leuker is! Het is een grijs spijkerjack met teksten en plaatjes erop. Ik raak niet uitgekeken, haha. Spontaan kwam deze outfit uit mijn kast. Kijk je mee naar de graphic jacket & tiger shirt outfit?

Graphic jacket

Zoals ik al vermelde: een spijkerjack van Shein. Ik heb heel erg goed naar de reviews onder het items gekeken. Bij het andere jack stond oversized. Die bestelde ik in maat XS en was echt zeer ruim ( wel leuk hoor, maar net iets te ruim). Fingers crossed hoe het bij dit jack zou uitpakken…

Deze bestelde ik in een S. Er stond bij oversized, maar niet super erg. Laten we zeggen dat dit jack zelfs kleiner valt dan die andere haha. Ook dit is een oversized spijkerjack, maar niet zo heftig als de andere. Deze zit gewoon perfect. Helemaal top! Ik ben er helemaal blij mee.

Graphic jacket & tiger shirt outfit

Naar het jack kun je blijven kijken. Er staan teksten en plaatjes op. Ik vind dat zo erg gaaf. Een wat stoerder jack. Love it. En een kleurtje wat ik ook nog niet had. Grijs: ‘nee dat is niks voor mij’ roep ik altijd. Heb ik mij toch even in vergist. Op deze manier vind ik grijs wel erg tof.

Graphic jacket & tiger shirt outfit

Graphic jacket & tiger shirt outfit

Dan door naar de  graphic jacket & tiger shirt outfit post zelf natuurlijk. Mijn Tiger shirt van de Bershka (gekocht op Tenerife) is natuurlijk een perfecte match hierbij. Het heeft een beetje hetzelfde sfeertje qua teksten/ plaatjes op de kleding. Ik vind dit wel stoer zo samen. En toen kwam ik ineens erachter dat ik nog een zwarte flared pants van de H&M had. It’s a match!

Graphic jacket & tiger shirt outfit

En zo heb ik weer een gave outfit. Een wat stoerdere look die ook zo leuk is om te dragen. Het jack kan ik natuurlijk bij veel items combineren. Het denim grijs past overal wel bij. Op een jeans is die ook erg gaaf. Het maakt je outfit net wat stoerder.

Graphic jacket & tiger shirt outfit

Het ding is wel: een jas erover aan trekken is lastig. Vaak doe ik de jas dan aan en neem ik het jack mee. Ben ik op de plaats van bestemming: jas uit en jack weer aan. Hoewel mijn winterjas wat ruimer is en die net past. Bewegen gaat dan wel iets lastiger, haha (je moet er wat voor over hebben hè….).

Graphic jacket & tiger shirt outfit

Wat vind jij van deze graphic jacket & tiger shirt outfit post? 

Misschien is dit ook leuk?

26 comments

  1. Als ik heerlijk eerlijk ben vind ik hem je in deze combinatie niet zo leuk staan. Het is wel een stoere look. Ik denk dat dit jasje beter uit de verf zou komen wanneer je er een effe kleur shirt onder zou dragen. Bijvoorbeeld rood.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *