Goedkope zonnebrillen! Leuke afwisseling van zonnebrillen

goedkope zonnebrillen

Hoi! Het is misschien nog niet iets wat in je op komt: een zonnebril. Het mooie lente en zomerse weer met de zon is er nog niet echt. Maar dat weer komt er gelukkig wel aan! Jippie! Als ik eerlijk ben, kan ik er niet op wachten. Lekker buiten in het zonnetje zitten. Genieten van de warme zonnestralen. En natuurlijk moeten we dan onze ogen beschermen met een zonnebril. Nu ben ik een type dat graag afwisselt van zonnebrillen. Het liefst draag ik elke dag in de week een andere, haha. Dan is het natuurlijk fijn om niet te veel geld te besteden aan een zonnebril. Bij ‘goedkope zonnebrillenshop’ zijn er gave goedkope zonnebrillen te vinden voor een leuke prijs.

Goedkope zonnebrillen shop

Samen met mijn vriendje Thijs heb ik eens rondgekeken op de site van goedkope zonnebrillenshop. Wat een vrolijke en leuke modellen zonnebrillen! Je hebt modellen voor dames, herenmodellen en modellen voor beide. Dat is handig. Nu was Thijs er snel uit. Maar ik begon een beetje te twijfelen. Ik vind pilotenzonnebrillen heel leuk, maar zag al dat deze best een groot model hadden. Ik heb namelijk een klein hoofd, haha.( Jep, kan haast kinderzonnebrillen op.)

Gelukkig vond ik bij de dameszonnebrillen en bij de clubmaster zonnebrillen modellen die bij mij passen! En na een paar dagen lagen er drie leuke goedkope zonnebrillen in de bus. Je wordt echt super vrolijk van deze zonnebrillen en daar hoort ook een blije muur bij om foto’s te maken. We zijn samen naar een graffiti muur geweest en hebben daar foto’s geschoten van onze nieuwe goedkope zonnebrillen!

Wayfarer zonnebril

goedkope zonnebrillen
Hier zien we Thijs met zijn Wayfarer zonnebril. Een mooi model die voor jongens en meisjes geschikt is. Helaas niet voor mijn kleine hoofd, haha. Maar de bril staat Thijs echt super leuk! Het is een heel licht model, dus dat draagt fijn. En kijk hoe gaaf de glazen van de zonnebril bij de jas van Thijs passen. Het is een sportieve look.

goedkope zonnebrillen

Clubmaster zonnebril

goedkope zonnebrillen
Dan gaan we over naar mijn stoere zonnebril. Dit is een clubmaster zonnebril. De glazen van deze bril vind ik heel gaaf. Ze hebben een zilveren gloed en door de zwarte pootjes vind ik dit een stoere bril. Heel leuk. Met mijn winterjas lijkt het ook wel een beetje een bril die je ook tijdens het skiën op kan.

goedkope zonnebrillen

goedkope zonnebrillen

Diva zonnebril

goedkope zonnebrillen
En dan als laatste mijn diva zonnebril zoals ik deze noem. Dit is een bruine zonnebril met een motiefje en een soort boogje boven. Een grappig detail. De bril zit mooi en fijn. Yes, I like it. Deze zonnebril geeft een warme uitstraling. En is perfect voor de zomer, maar ook voor andere momenten waarop je een zonnebril draagt. Met deze teddy jas lijk ik wel een beetje een diva, hihi.

goedkope zonnebrillen

goedkope zonnebrillen

Zijn wij happy met de zonnebrillen? Ja! Voor een klein prijsje heb je best grappige zonnebrillen. Op de site van goedkope zonnebrillenshop zie je dat wanneer je één bril koopt: 9 euro per stuk betaald, voor twee brillen betaal je 8 euro per stuk en voor drie zonnebrillen betaal je 7 euro per stuk. Leuk om eens naar te kijken. Het zijn net wat apartere modellen, dus dat is altijd leuk.

goedkope zonnebrillen
De sportieve jongen en de diva kunnen er weer tegen met deze zonnebrillen!

Welke zonnebril is jouw favoriet?

 

* Dit is een gesponsorde post *

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

9 reacties

  1. Ja dat heb ik ook ik heb niet altijd zin om mijn dure zonnebrillen aan te doen. Beter gezegd in de zomer trek ik eerder mijn AliExpress zonnebril van €2 aan dan mijn dure. Ben soms als de dood dat ik mijn dure zonnebril ergens laat liggen.

  2. Staat je heel goed hoor! Ik herken je kleine hoofd-probleem, ik pas ook met gemak kinderbrillen, haha. Al vind ik deze brillen goed passen, ik heb de Clubmaster en Wayfarer ook. En nog een andere maar weet zo snel niet hoe die heet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *