Girls-Things T-shirt – logo laten drukken-

Girls-Things T-shirt

Hoi! Ik heb een super nieuw gaaf T-shirt. Een wel heel bijzondere eigenlijk. Ik heb een T-shirt laten bedrukken met mijn eigen logo. Yes, een echt Girls-Things T- shirt. Echt zo gaaf! In deze post laat ik je zien hoe ik dat gedaan heb en hoe ik mijn Girls-Things T-shirt combineer.

T-shirt bedrukken

Dit T-shirt bedrukken is online gedaan via Digitransfer. Ik heb er voor gekozen om een T- shirt te laten bedrukken met mijn eigen logo.  Het is niet zo dat je alleen een logo kan laten bedrukken op een shirt. Nee joh, je kan afbeeldingen, teksten of figuren op een T-shirt laten drukken. Je kan kiezen uit verschillende shirtjes: van katoen of juist van sportmateriaal.  En dat voor de man en de vrouw. Je kan bijvoorbeeld ook een polo bedrukken.

Echt heel erg leuk! Tegenwoordig heb je allemaal van die gekke teksten. Die kan je nu zelf op een shirtje laten drukken. Ik heb voor mijn eigen blog logo gekozen. Hoe leuk is dat? Mijn eigen Girls-Things T- shirt. Nu maak ik zo sneaky reclame voor mij eigen blog, haha.

Het T-shirt heb ik in een maat S besteld en valt vrij lang. Deze doe ik daarom liever in een broek. Dat vind ik altijd wel leuk staan. Het shirt is wat van een dikker materiaal en voelt heel goed aan. plus de V-hals vind ik een leuk detail en staat ook mooi.

Mijn logo is er mooi opgedrukt moet ik zeggen. Ik kon zelf de plek bepalen waar ik het logo wilde. Voordat deze gedrukt wordt, wordt de plek wel gecontroleerd en gekeken of hij recht staat. Dat is natuurlijk super fijn.

Eigen Girls-Things T-shirt outfit

In deze outfit combineer ik het t-shirt met een lichte jeans. Ik vind dat wel mooi staan bij het zacht roze op het shirt. Daarover draag ik een leren jasje om het wat stoerder te maken, maar deze kan natuurlijk ook uit.

En mijn bijpassende telefoonhoesje met mijn logo is natuurlijk helemaal geniaal!

Girls-Things T-shirt

Girls-Things T-shirt

Ik ben zeker blij met mijn Girls-Things T- shirt. Deze ga ik zeker dragen en kan ik super leuk met items uit mijn kledingkast combineren.

Wat zou jij graag op een T-shirt laten drukken? 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

16 reacties

  1. Ik heb ooit een tasje laten bedrukken met mijn logo, maar ik gebruik het nooit. Als ik dit op een T-shirt zou laten bedrukken zou ik het waarschijnlijk ook niet aantrekken. Wel ziet je T-shirt er geslaagd uit! Een telefoonhoesje zou ik misschien wel gebruiken!

  2. Het is altijd leuk om een t-shirt te laten bedrukken. Ik heb dat laatst gedaan voor een bedrijfsfeest. Elke afdeling kreeg een land toegewezen. Wij hadden Mexico, dus toen heb ik een leuk plaatje van guacamole gevonden en er op laten zetten voor ons. Superleuk, waren we toch een beetje verkleed. Het T-shirt wordt ook nog steeds gedragen door ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *