Gestreepte rok outfit met crop top

gestreepte rok outfit

Hoi! Ik hou van mooi weer, dat is volgens mij wel algemeen bekend, haha (wie houdt er trouwens niet van mooi weer?!). Met mooi en warm weer draag ik vaak shortjes. Eigenlijk is dit al een paar jaar zo. Shortjes waren mijn grote vrienden. Oké, ze zijn het nu nog steeds, maar ik heb nog een leuk kledingstuk ontdekt. Een midi rok/koker rok. Of hoe je dat ook noemt, haha. Deze rokken zijn geweldig! Bij de Primark kocht ik er een met strepen en sindsdien ben ik er verliefd op! In deze post laat ik jullie zien hoe ik de gestreepte rok combineer!

Gestreepte rok outfit

gestreepte rok outfit
Deze gestreepte rok komt dus van de Primark. En heeft, jawel mensen, maar €5,50 gekost! Dat is toch een geweldig leuk bedrag voor zo’n rok. Het is een witte rok met zwarte horizontale strepen. De rok draag je hoog in je taille. Je kunt hem ook iets lager dragen en dan valt de rok wat meer over je knie. Nu komt hij net op mijn knie. Door het lopen en bewegen verplaats de rok zich wel een beetje, haha. Ik zit mij nu wel te bedenken dat een kleine split aan de onderkant van de rok wel handig is. Ik waggel echt een beetje als een pinguïn met deze rok.

gestreepte rok outfit
Wat draag ik dan op de rok? Een croptop! Deze komt dacht ik van de C&A. Vorige jaar of het jaar daarvoor heb ik deze top gekocht. Ik had hem eigenlijk nog niet heel veel gedragen. Op deze rok staat de top echt leuk, dus nu ga ik hem zeker vaker dragen :).  Verder maak ik de look nog vrolijker door mijn zomerse Ibiza armbandjes te dragen. En qua schoenen heb ik gekozen voor een soort Romeinse sandaaltjes van de Van Haren. En met mooi weer draag je ook een zonnebril.

gestreepte rok outfit

gestreepte rok outfit

gestreepte rok outfit

gestreepte rok outfit
Meneer de eend kwam ook gezellig langs.

gestreepte rok outfit

gestreepte rok outfit

Sonsbeekpark

De locatie van deze outfit post is trouwens bij Sonsbeekpark. Echt super leuk daar en een hele mooie natuur. Met mooi weer ga ik daar zeker nog eens terug met mijn vriend. Lekker wandelen en zonnen daar. En natuurlijk nog meer outfit foto’s maken. Ik heb nu maar een klein stuk gezien van het park. Er is nog veel meer en mooie plekjes! Even een dagje inplannen met mijn vriend ;).

gestreepte rok outfit

Ik word blij van deze outfit. Het is echt lekker vrolijk. In deze video kon je al zien, dat ik nog een soort midi rok/ koker rok heb gekocht. Hier ga ik ook zeker nog een outfit post mee maken. Ik ben echt dol op dit soort rokken! Wanneer het zo 24/25 graden is zijn deze rokken ideaal. Wanneer het nog warmer wordt, dan denk ik dat mijn oude vertrouwde vrienden (mijn shortjes) er weer bij komen. In Frankrijk zie ik mij ook al lopen in de avonduren met deze rok. Yes, i’m happy met mijn gestreepte rok outfit.

Wat vind jij  van de gestreepte rok outfit? 

Misschien is dit ook leuk?

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *