Gestreepte jumpsuit outfit – Bershka item-

gestreepte jumpsuit outfit

Hoi! Een gestreepte jumpsuit outfit. De jumpsuit is van de Bershka. Deze waren een tijdje terug in de winkel en volgens mij heel snel uitverkocht. Het is namelijk ook een heel leuk fashion item! En dat vond ik ook, haha. Ik dacht eerst: dat staat mij vast niet. Maar voor de grap trok ik deze eens aan: en verrek, de jumpsuit stond nog best leuk! Eigenlijk heel leuk en hij zit ook nog eens lekker! De jumpsuit is ook meer naar Kroatië geweest en het zal je dan vast niet verbazen dat ik daar outfit foto’s mee heb gemaakt!

Jumpsuit Berhska

gestreepte jumpsuit outfit

Het is een witte jumpsuit met zwarte strepen erop. De jumpsuit heeft spaghetti bandjes en heeft lange pijpen. Ik dacht eerst: wanneer ga ik dit dan aandoen? Maar wanneer het ’s avonds afkoelde in Kroatië, trok ik vaak de jumpsuit aan. Het was dan nog best lekker warm, maar er kwamen muggen op ons af. Zo waren in ieder geval mijn benen beschermd! Maar ook met een jasje erover heen is deze jumpsuit heel leuk. Een spijkerjasje of een zwart vestje staat ook heel leuk.

De jumpsuit zit van boven strak en loopt bij de benen wijduit. Ik vind dat wel een gaaf effect. Qua schoenen staat er veel leuk onder. In deze outfit koos ik voor mijn sleehakken van de Van Haren. Het past helemaal bij de jumpsuit. En ik draag op deze foto’s mijn nieuwe zonnebril die ik daar kocht! In de stad Rovinj kocht ik deze zonnebril (klopt, daar kocht ik ook het two piece setje). Het zal je niet verbazen dat deze foto’s dan ook in Rovinj gemaakt zijn, hihi. Op een pleintje aan het water, zo mooi! En daar komen dan de gestreepte jumpsuit outfit foto’s!

Gestreepte jumpsuit outfit

gestreepte jumpsuit outfit

gestreepte jumpsuit outfit

gestreepte jumpsuit outfit

gestreepte jumpsuit outfit

gestreepte jumpsuit outfit

Op de één of andere manier lijk je ook langer door deze jumpsuit vind je niet? Oké, misschien ook door mijn schoenen, haha. En het grappige was dat in Rovinj in veel van die toeristen kledingwinkels ook dit soort jumpsuits hingen. Bijna dezelfde: alleen de bandjes waren anders. En er stond geen labeltje van Berhska in, haha. Maar dat is wel heel toevallig? Ik denk alleen dat je de jumpsuit niet voor 18 euro daar kan kopen. Bij de Bershka wel.

gestreepte jumpsuit outfit

gestreepte jumpsuit outfit

gestreepte jumpsuit outfit

gestreepte jumpsuit outfit

gestreepte jumpsuit outfit

Ja, een hele goede aankoop was dit. Ik ben er echt heel blij mee! De lengte van de jumpsuit vind ik ook wel grappig. Net wat boven mijn enkels. Leuk en speels! Toch blij dat ik deze geprobeerd heb en dat de jumpsuit goed zit. Yes, happy me!

Wat vind jij van de gestreepte jumpsuit outfit?

 

Misschien is dit ook leuk?

31 comments

  1. Ja, ik vind hem leuk. Ik ben wel van de streepjes. Lijk je langer door, zoals je al zei.
    Hij staat je leuk. Met een leuke hippe riem maak je het geheel helemaal af.
    Ik heb ze deze zomer ook in het kort voorbij zien komen. Durfde hem alleen niet te kopen. Dacht nl het zelfde als jij: staat mij vast niet…

  2. Ik vind ‘m heel mooi, alleen zou ik het toch nog leuker vinden als de pijpen wat langer zouden zijn (tot op de grond ofzo). Maar dat komt wellicht ook door mijn voorliefde voor maxi jurken. Die schoenen heb ik ooit ook gekocht, alleen ik ben ermee terug gegaan, want de elastieken zaten zó strak dat mijn voeten helemaal werden afgekneld. Zo gek, ik was een van de weinigen met de klacht. Ik werd er serieus gewoon helemaal niet lekker van. En bij Van Haren zagen ze het ook. Mijn voetjes waren helemaal knalrood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *