Fluwelen topje met sexy rug

fluwelen topje

Hoi! Ik heb een nieuw fluwelen topje! Met oud & nieuw droeg ik deze en ik ben er zo blij mee! In de eerste vlog van mijn Kerstvakantie kon je al zien dat ik een zoektocht had naar een gewone simpele zwarte broek. Deze heb ik gevonden! Tijdens die zoektocht kwam ook dit fluwelen topje in beeld… Tja, die staat wel erg leuk op de broek en is zoooo lekker zacht. En toen stond je bij de kassa… Kijk maar mee naar mijn outfit met fluwelen topje.

Fluwelen topje en zwarte broek

fluwelen topje

De outfit komt bijna compleet van de Jacqueline de Young. Dit is een merk wat vaak bij de Only of Vero Moda te koop is. In Doetinchem heeft Jacqueline de Young een eigen winkel. Daar vond ik een zwarte broek die fijn zit, niet te duur is en gewoon simpel zwart is. Ja, ik heb best veel broeken en ook een aantal daarvan zijn zwart, maar een gewone zwarte broek zat daar niet tussen. Of er staan bloemetjes op, of er zitten gaten in of het is een pantalon…

Een zwarte broek kan best mooi staan vind ik en is makkelijk te combineren. Vandaar dat ik er toch graag eentje wilde hebben. En ik ben er zeer blij mee! En deze fluwelen top staat er gewoon super leuk op! Het is een beetje een bordeaux/ aubergine rode top. Lastig kleurtje om uit te leggen, hihi. Het stofje is fluweel en dat vind ik zo fijn voelen. De top heeft aan de achterkant een wat lagere rug. Best een sexy detail hihi.

fluwelen topje

fluwelen topje

Gelukkig is de rug niet te laag, dat je een bh bandje of iets ziet. Het meisje in de winkel zei ook al dat je het topje kan omdraaien. Dan heb je de lage kant aan de voorkant. Dat kan ook prima. Een multifunctioneel topje dus! Beide kanten vind ik erg mooi, maar als de rug laag is, vind ik het mooist. Staat chique en toch ook wat speels.

fluwelen topje

Details

Verder draag een klein kettinkje met een hartje. De bronzen kleur vind ik wel mooi bij de top staan en mijn schoenen zijn van de Van Haren. Mijn geliefde laarsjes. Deze schoenen passen bij zoveel outfits!

fluwelen topje

Ja, ik vind de outfit leuk. Het topje valt met veel te combineren. Echt heel leuk! Met een zwarte broek is het een wat nettere outfit, maar de top hoeft niet altijd als netjes gezien te worden. Ohja, even leuk om te melden: deze outfit foto’s zijn bij mijn opa en oma in de tuin gemaakt. Ik vond dat wel grappig en een mooi aandenken aan de boom die je op de achtergrond ziet. Deze is namelijk ziek en gaat weg.

fluwelen topje

Wat vind jij van de fluwelen top?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *