Fluffy jas – een zachte diva jas-

fluffy jas

Hoi! Een fluffy jas!!!!! Een echte jas voor mij, haha. Ik hou van zachte fluffy items, dus toen dit soort fluffy jassen in beeld kwamen, moest ik er wel eentje hebben. Oké moest is wel erg overdreven, maar ik wilde er graag één. En al helemaal als hier een leuk prijsje aan zit! Tijdens een shopsessie in Arnhem liep ik tegen deze gave en fluffy jas aan. Op slag was ik verliefd en wilde deze eigenlijk niet meer uit doen, toen ik hem aan had. Een super fijne jas en zo lief! In deze blogpost zie je de jas en voor welke leuke prijs ik deze jas kocht… Er was alleen één klein probleempje met de jas…


Deze jas komt dus van de New Yorker. Ik had bij deze winkel totaal niet gedacht aan zo’n fluffy jas. Super grappig en leuk dat ik er daar eentje tegen kwam! Er hingen er nog best veel…. (wil niemand zo’n jas hebben dan?!). Een beetje raar, maar ik had maat 34 nodig… Dit soort jassen horen een beetje oversized te zitten, maar zelf maat 34 zit al wijd. Beetje raar, haha. Normaal heb ik jassen in maat 38 ofzo. Maar goed, maakt niet uit. De jas zit namelijk perfect!

Het enige alleen…. er zat maar één knoop aan….. Op deze foto zie je dat ik in het midden maar één knoop dicht heb. Ik weet niet of het echt de bedoeling was dat je deze fluffy jas als echte jas gaat gebruiken of meer als vest dan. Maar mijn bedoeling is : een jas! Dan is het niet handig dat er maar één knoop in zit. Ik ben langs een naaiatelier geweest in Doetinchem om te vragen of ze meer van die drukknopen erin kunnen zetten.

Die moest ik eerst zelf kopen op de markt…. Dat was gelukt. Alleen nu was de grap dat het per knoop 3,50 kost om erin te zetten. En dan bedoelen ze : aan één kant. Een drukknoop bestaat uit twee delen, dus dat is al twee keer 3,50. Ik wilde er 3 (aan beide kanten één, dus dat zijn 6 knopen) knopen in laten zetten dus dat is 6 keer 3,50….. Dat is dus 21 euro! De grap wordt nog leuker, want deze jas scoorde ik voor 20 euro! De knopen erin laten zetten, zou dan duurder zijn dan de jas. Haha, dat gaan we dus niet doen.
Mijn moeder is ook best handig met naald en draad, dus die kan dat ook wel ;).

En dan heb ik een gepersonaliseerde fluffy jas waar ik super blij mee ben! Er zitten twee zakken in waar ik lekker mijn handen in kan verbergen met de kou. De jas is echt zoooooo lekker zacht en zit heerlijk. Ik ben verliefd!

Fluffy jas

En natuurlijk worden we blij van deze jas en ga ik gek doen, haha. Deze blije foto’s wil ik je niet onthouden ;). Benieuwd naar de outfit die je onder mijn jas ziet? Check deze blogpost!

fluffy jas

De fluffy jas heeft een fijne lengte en zit heerlijk. Wit is natuurlijk wel gevaarlijk (knoei gevaarlijk!). Maar ik ga er natuurlijk heeeeeel voorzichtig mee doen. De jas aan doen, wanneer het regent is niet zo handig…. Wanneer deze jas nat wordt, lijkt mij dat ie heel zwaar wordt. Not nice. Een jas bij droog weer dus ;). Verder wanneer het echt heeeeel koud is, is deze jas denk ik niet warm genoeg voor mij. Het is meer een jas voor erbij voor de herfst en begin winter…..

Even de woorden nog van mijn vriend: ik vind het een beetje een diva jas. Haha, heerlijk! Ik ben blij met mijn diva jas. Lekker om in weg te kruipen en te aaien. Happy diva met een fluffy jas!

Wat vind jij van de fluffy jas?

 

Misschien is dit ook leuk?

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *